Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gothic 2 - Problem ! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gothic-2-problem-20895/)

-=Shade=- 07.05.2003 18:43

Gothic 2 - Problem !

Yo

No takich jaj to jeszcze nie mialem. Jak wypalilem ta giere ( Gothic 2 PL ) to zainstalowalem ja zeby sprawdzic czy dziala. Po sprawdzeniu gierke staralem sie wyinstalowac bo i tak nie zamierzalem w nia grac narazie a bylo mi potrzebne miejesce na dysku. Napisalem staralem sie bo nie moglem doporowadzic proceesu deinstalacji do dzialania. Jak mu kazalem "Remove" to on tylko mignol jakims oknem i wywalal info ze deinstalacja powiodla sie co nie bylo prawda bo na dysku katalog jak i wszystkie pliki nadal sie znajdowaly. Dodaj/usun programy z panelu sterowania to samo, wywolywany byl ten sam setup. Zeby sie jakos tego pozbyc uzylem CleanSweepa z NSW 2003 i giere usunolem. Teraz chce ja ponownie zainstalowac i za cholere nie moge. Daje setup.exe i mam 3 mozliwosci do wyboru : repair , remove (!!!) , modify. Co nie wybiore to nie dziala. Za kazdym razem tylko wyskakuje okienko ze operacja zakonczyla sie sukcesem ( "InstallShield Wizard has finished performing mainterance operations on Gothic" )i nic sie nie dzieje. Wlazlem do rejestru, wywalilem wszystko co wiazalo by sie z Gothic lub Gothic 2 i dalej to samo.
Nie mam pojecia co to za cyrk sie dzieje, moze ma tu znaczenie to ze wlasnie wyinstalowalem Gothic 1 ?
No ale to przeciez dwie zupelnie inne gry.
Jak ktos ma pomysl to niech napisze, tylko ni piszcie zebym przeinstalowal system bo to nie wchodzi w gre ( dopiero co kilkanascie dni temu go postawilem )

-=Shade=- 08.05.2003 10:15

Problem rozwiazany.:)

camfo 08.05.2003 16:24

Jak???Co pomogło???

ZbigNieff 10.05.2003 11:25

A ja mam taki problem z Gothic 2...

Po zainstalowaniu gry pokazuje mi sie okienko "Wloz CD z gra do stacji CD-ROM" Czy ktos z Was moze mi pomoc?? :chytry:

-=Shade=- 10.05.2003 11:33

Na dobra sprawe nie wiem co pomoglo. Ot tak poprostu zaczelo dzialac :)

shyja 10.05.2003 16:36

skoro juz mowa o gothicu 2 to nie wie ktos gdzie moge znalezc nauczyciela na poziomie mistrz miecza?? potrzebuje go zeby podniesc sobie umiejetnosc poslugiwanie sie bronia jednoreczna powyzej 60%

mam 20 poziom i 50PN i nie wiem gdzie moge tego typa znalezc!! :/

RoX97 10.05.2003 19:05

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
skoro juz mowa o gothicu 2 to nie wie ktos gdzie moge znalezc nauczyciela na poziomie mistrz miecza?? potrzebuje go zeby podniesc sobie umiejetnosc poslugiwanie sie bronia jednoreczna powyzej 60%

mam 20 poziom i 50PN i nie wiem gdzie moge tego typa znalezc!! :/

juz dobrze nia pamietam, ale chyba ten gosc w obozie najemnikow po prawej za budynkami moze szkolic powyzej 60%...

shyja 10.05.2003 21:45

Cytat:

RoX97 napisa***322;(a)
juz dobrze nia pamietam, ale chyba ten gosc w obozie najemnikow po prawej za budynkami moze szkolic powyzej 60%...
dzieki za info ale ten dzolo nie chce mnie szkolic bo jestem paladynem :buu: :buu: :buu: znasz moze jeszcze jakliegos typa ktory wyszkoli mnie powyzej 60% w BRONI JEDNORECZNEJ???

Y@nkee_PL 10.05.2003 22:01

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
A ja mam taki problem z Gothic 2...

Po zainstalowaniu gry pokazuje mi sie okienko "Wloz CD z gra do stacji CD-ROM" Czy ktos z Was moze mi pomoc?? :chytry:

hmmm... mysle ze rzucenie okiem na PRIVA powinno rozwiazac problem ||

ZbigNieff 10.05.2003 23:54

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
hmmm... mysle ze rzucenie okiem na PRIVA powinno rozwiazac problem ||
No nie do konca... bo to same GERMANY i jeden POLAK a ja mam POLAKA ale 1.0v... i co teraz??

Y@nkee_PL 11.05.2003 00:34

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
No nie do konca... bo to same GERMANY i jeden POLAK a ja mam POLAKA ale 1.0v... i co teraz??
jak co teraz ??? upgrade do wersji 1.30, proste ;)

PS. mimo innej wersji to sprobuj tego do wersji GER, czasami dziala jak nalezy mimo ze jest pod inna wersje jezykowa, mialem tak juz pare razy, a ostatnio z Robin Hoodem - Leganda z Sherwood PL, pasowala jedna bodajze z trzech czy dwoch mozliwych slodkosci, ktore niby byly pod wer. ANG ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:58.