![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ide na całośc - rzucam sie na TOPIC Wigilijno swiateczno .... :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawe czy udzwigniesz ;p |
Cytat:
Nio - klawiatura zaczyna miec luzy:3msie: - ale to nie problem :) BTW - Ciekawe ile wazy 8k postów :) Pozdro |
Cytat:
Tomgoo caly czas czekam, zniknałes troche jak Ci na sylwestra odcieli / net oczywiście / - tzn to chyba było troche po ale nie wazne, - masz juz jakiegos providera na oku :);) :3msie: |
Witam!
No i nastepne swietowanie macie! Tylko poczekajcie na mojestałe łącze to bedziemy oblewac 10.000 (joke:) ) I przy okazji pozdrawiam wszystkich. |
Ja w życiu do tylu nie dojdę :'(
|
GRATULACJE!!!
Browara wyslemy pocztexem... :) :P |
OJ LASER LASER STARZEJESZ SIĘ NAM TUTAJ :) ^_^ ^_^ ;)
WSZYSTKIEGO DOBREGO I KOLEJNYCH 4000 NA KARKU. |
najgorsze ze ja mam komunie w niedziele siostry - rodzinka sie zwali - dostana po szybkiej sztafecie 3x100 i bede miałspokój i moze wtedy pogadamy ;))
|
Cytat:
No ostatnio sobie gadalismy jak mialem z HDD problem - ostatnio tez ale to była krotka wymiana zdanek bo kazdy miał robote - heh .... Trzeba to nadrobic;) :3msie: |
Kurde Laser !!!!!!!!!!! az mnie cos boli ze nie mam teraz tyle czasu jak kiedys - kiedy my ostatnio pogadali na gg???? z tego co pamietam poszedłe żreć a potem zas do roboty - ehhh ta harówa
|
Gratulacje - nie lada wyczyn...pamiętam jak miałeś 3000 - ech...jakby to było wczoraj:):)
|
Witam !
@ Zbignieff - a miałem zostawic na 3999 i wyczekac do dzisiaj zeby dopisac tego 4000 ale akurat tak wyszło ze skonczyłem na 4001 :) @ Smartek - a co bedzie jak zmienie na win2003 :) @ Jasut - od czasu pewnego postu bzdur staram sie nie pisać :) @ All - dzieki za zyczonka. Wiecie co - jak czasami jestem przejazdem na innych forach i patrze ze loodzie mja po 10k postow to dopiero respect mnie nachodzi - ile trzeba miec wiedzy i czasami cierpliwosci zeby to osiagnac :)) Pozdro :piwo: :piwo: :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39. |