![]() |
czym zrobic zrzut ekraniu np z PowerDVD wraz z zawartoscia okna podgladu
Witam
wlasciwie cale pytanie jest w temacie od dluzszego czasu kombinuje jak zrobci zrzut ekranu np programu PowerDVD wraz z zawartoscia okna podgladu (to przyklad bo naprawde intresuje mnie zrzut programu VideoStudio 7) sprawdzalem: 1. printscreen 2. paint shop pro 3. infraview 4. any capture screen 5. Parben Screen Capture 4 6. i kilka innych :( moze ktos ma jakis sprawdzony pomysl PS zdaje mi sie, ze byl kiedys taki topic ale szukalem i nie moge znalezc :( |
a hypersnap'a probowales ???
|
Cytat:
|
uzywalem do tego celu Fraps - domyslnie to licznik fps'ow do gier - ale ma tez opcje robienia screenow z co trudniekszych programow
|
ok sprawdzilem HyperSnapa oraz ten drugi program
oba potrafia zrobic screena ale jedynie zawartosci okna podgladu lub okna program bez zawartosci okna podgladu ;) a mi zalezy na tym byc miec obrazek z programem - konkretnie chodzi o VideoStudio 7, oraz zawartosci okna podgladu oczywiscie mozna zrobic cos takiego screen programu z pustym oknem podgladu, screen podgladu a nastepnie to polaczyc np w PSP ale to ma sens w przypadku 1 czy 2 obrazkow a ja potrzebuje zrobic znacznie wiecej takich screenow i chcialbym cos co daje gotowy obrazek ze wszystkim |
Jest jeszcze programik do zrzutów ekranowych, który nazywa się SnagIt. Nie wiem, czy dzięki niemu osiągniesz to, co zamierzasz, ale spróbować warto...
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:04. |