Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Powtroki ! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/powtroki-20919/)

Visa 08.05.2003 01:09

Powtroki !

Moze ten temat nie jest do konca adekwatny do kategorii ! ale chcialem tylko zasugerowac taka jedna rzecz !
Mianowicie powtarzanie sie pewnych pytan jest naturalna rzeca przy tak szybkim postepie ! techniki ! jakis czas temu nikomu sie nie nikomu o nagrywarkach ze szklana optyka ktore dosc szybko ( jak na dzisiejsze warunki ) sie "zużywały". Jestem nowy na forum wiec nie znam wszystkich wątków które się tu przewijały. Ale myśle że ponowne rozpatrzenie kilku wątków mogło by zaowocować kilkoma nowymi argumentami ( od strony mowych członkow właśnie, jak i również od strony "wyjadaczy" ktorzy mogli przez ten czas zmienic swoje zdanie na dany temat pod wpływem nowych faktow, ale zapomnieli o temacie )

Moja sugestia jest taka zeby generalnie nie blokowac podobnych topikow jesli "problem" w nich poruszany jest w jakis sposob "rozwojowy".

Moj post nie ma nic wspolnego z komentarzem do mojego poprzedniego postu. ( no moze troszke ) :)

Nol 08.05.2003 01:28

1. Spoko, jeszcze nikt takiego topicu nie zablokował. Zapewne jeszcze dzisiaj otrzymasz więcej rzetelnych odpowiedzi. Wyluzuj:) No i pamiętaj, że istnieje opcja szukaj, która pomaga w odnajdywaniu wątków (ale nie zawsze się to szybko udaje...:()

2. Faktycznie, dział nieadekwatny. Pewnie moderator przeniesie na Off-Topic.

pali 08.05.2003 01:35

Powtroki, Eksploatacja...

Spoko Visa, tylko tematy postów lepiej opisuj i zwracaj uwagę aby tam nie było literówek :). Żeby literówek nie było w słowach kluczowych też. Wszedzie indziej wsio ryba.

Chodzi o wyszukiwarkę. Ja rozumiem tych, co pytają się o to, co już było - naprawdę nieraz coś cieżko znaleźć, a jak się znajdzie, to krew zalewa czlowieka, jak patrzy na temat postu :)

Nol 08.05.2003 01:41

Re: Powtroki, Eksploatacja...

Cytat:

pali napisa***322;(a)

Chodzi o wyszukiwarkę. Ja rozumiem tych, co pytają się o to, co już było - naprawdę nieraz coś cieżko znaleźć, a jak się znajdzie, to krew zalewa czlowieka, jak patrzy na temat postu :)

Heh:) Pamiętam, jak raz szukałem postu dotyczącego czyszczenia lasera w nagrze, tzn. jakim preparatem cy tylko wacikiem, wodą itp. i wpisałem jako keyword laser... I dostałem kilka tys. postów Lasera... :buu:

Visa 08.05.2003 01:44

Cytat:

Nol napisa***322;(a)
1. Spoko, jeszcze nikt takiego topicu nie zablokował. (...)

1. Chodzi mi generalnie o "zamkniecie" dyskusji postem w stylu "to już było sprwawdz w archiwum"

2. Jestem wyluzowany :) jest spox hehe jutro kolos z programowania a ja na forum siedze ! :|

CrazyLucas 08.05.2003 02:58

Cytat:

Visa napisa***322;(a)
1. Chodzi mi generalnie o "zamkniecie" dyskusji postem w stylu "to już było sprwawdz w archiwum"
wybacz ale odpowiadanie po raz setny na ten sam temat (najczesciej overburning czy cd-r 800mb) po pewnym czsie czlowieka irytuje - i z tad tego typu podsumowania

nie bede sie dalej rozpisywal - o tym tez na forum pisalismy

pawelblu 08.05.2003 08:43

Cytat:

Nol napisa***322;(a)
1. Spoko, jeszcze nikt takiego topicu nie zablokował
Zdarzaly sie zamkniecia tematow przez moderatora np. sprawa alca 1.4.3. 410 :)
Cytat:

CrazyLucas napisa***322;(a)
wybacz ale odpowiadanie po raz setny na ten sam temat (najczesciej overburning czy cd-r 800mb) po pewnym czsie czlowieka irytuje - i z tad tego typu podsumowania.
Wlasnie - ten overburning to jest najlepszy przyklad jak mozna doprowadzic czlowieka do irytacji. Na poczatku forum sa 3 Mega topici dlaczego nie dorzucicby 4. o overburningu, o ktory potrafia nawet pytac 3 razy dziennie !!!

-Sid-The-Rat=> 08.05.2003 08:45

jak masz troche czasu to napisz taki topic - przykleje go z radoscia - ja nie mam na to czasu az do nastepnego piatku

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:21.