![]() |
OE - ladowanie... to juz kiedys gdzies bylo, ale nie moge znalezc :(
Witam!
niestety nie pamietam gdzie jest rozwiazanie tego problemu... dlatego prosze o pomoc chodzi mi o to okienko OE co wyskakuje zanim sie odpali OE... ono strasznie spowalnia otwieranie sie OE... pamietam, ze gdzies sie w rejestrze zmienia wartosc zmiennej i to okienko znika... ale nie pamietam gdzie... a nie chce mieszac w rejestrze. moze ktos zna stronke, gdzie jest to opisane lub zna rozwiazanie... prosze pomozcie, bo OE odpala sie za dlugo. |
Re: OE - ladowanie... to juz kiedys gdzies bylo, ale nie moge znalezc :(
Cytat:
Wpis ten spowoduje niewyświetlanie przy uruchamianiu programu tego okienka. |
Witam!
dzieki wielkie... zrobilem tak i dziala - nie ma "splash'a" ale to nie rozwiazalo mojego problemu :( nie wiem dlaczego OE w XP tak dlugo sie otwiera? Wam tez sie tak dlugo otwiera? |
Cytat:
|
Cytat:
wiem ze wywaliles Messengera z systemu (za pomoca TweakXP) to moze byc przyczyna, bo OE jakby nie patrzec to na upartego chce go miec wlaczonego i podejzewam ze go szuka co wydluza odpalenie samego OE, sprobuj przywrocic Messengera ale ja sam nie wiem jak sie go przywraca po uzyciu TweakXP ??? |
Cytat:
Poszukam, popytam, może się czegoś dowiem. |
Cytat:
to rzeczywiscie nie wina messengera, myslmy dalej :glaszcze: |
Witam!
sprawa faktycznie dotyczyla messengera... ale ja go nie wywalilem tylko wylaczylem i on faktycznie go szukal... teraz postaram sie go wywaleic przez tweak xp dzieki wszystkim... special thx to Yankee |
A macie cosik takie do IncrediMail?
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:33. |