![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Juz koncze zasysac Partinion Magica w wer. retail of korz ;p i zobacze czy cos dadza te tricki. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
problem jest teraz innego rodzaju - jak winXP rozpoznaje czy partycja jest jego - zalacze pliczek :) Wyczytalem gdzies ze moznaby sprobowac potricowac z Partition Magiciem. |
Cytat:
|
A jaki to ma związek z OfficeXP? Przetłumaczcie mi to z polskiego na "nasze". 8)
|
Cytat:
|
zasysam partition magic 8 - podobno mozna nim pomieszac w preferencjach partycji (fdiskiem to ja sobie moge tylko wywalic ta partycje ;p ).
Co do wielkosci - 672 Mb. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jezeli tak jest jak mowisz to jakie proponujesz rozwiazanie ?? Poza tym to on mi za kazdym razem to poprawia wiec ten wpis nadpisywal by dane w sektorze za kazdym razem ?? Ja myslalem moze czyms takim - moze winXP sprawdza pliki systemowe ktore nagrywa na swoje dyski (cos w stylu recycla w win 98SE) i jak ich nie znajduje to sie pluje. |
Cytat:
|
Cytat:
Jezsze jedna sprawa - wiecie moze po czym winXP poznaje "swoje dyski" bo mam dysk systemowy w FAT32 i za kazdym uruchomieniem kompa odpala mi scandisca ze by go "przyswoic" chociaz sam z niego startuje :blee: Wpadlem na pewien koncept - moze by tak dac temu XPkowi ten jego system plikow NTFS ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |