![]() |
Cytat:
niestety tylko to że NEO++ i Wrzesień ... |
Cytat:
@sayan:Cos wiecej o tej plotce? |
nie czytałem całego topicu ...
ale slyszałem plotke o NEOSTRADZIE ++ (już we Wrześniu) nie wiem czy to wiarygodne źródło ani czy już o tym było pisane... może to by tłumaczyło te promocje na NEO+ ? a ja cały czas ISDN :( |
zeby was nie dobic w Szwecji 2Mb kosztuje 80zl/mc... I jescze mam pytanko czym udostepniac najlepiej Lacze ja wczesniej udostepnialem winda XP, ale chcialbym miec kontrole nad transferem dla tej osoby ktorej udostepniam
|
Cytat:
|
Cytat:
jak wpadan do domu nikt nie udowodni ze udostepniasz polaczenie jak ktos ma w domu kilka kompow nobo rooter w chacie pod jednego kompa moze zastanawiac :idea: psosze panow a ile taka kara wynosi? |
Cytat:
ja tam nie mam nic do kraju tylko do ludzi ktorzy tu mieszkaja i ustalaja prawo! |
oj drogi luksus ze strony telekomuny :(
Pozostaje czekac i jeszcze raz czekac... |
Cytat:
|
@pepperman:
Az sie plakac chce ze u nas tak drogo. Jeszcze mnie dobiles za 1,5bmb. @Pawel_k: Ewidentny cios ponizej pasa. |
ok. teraz cos z Polski. zajrzyjcie tutaj http://www.e-wro.pl/ . nie wiem tylko ile to ma na swiat.
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. tylko mi nie mowcie, ze mieszkamy w POlsce. Niemcy to nie Antypody :). |
Nie no ja zrozumialem ze :
Kupuje za 199zl zestaw. Place 2zl za wakacje. I dopiero place za aktywacje we wrzesniu razem z rachunkiem + wrzesniowy abonament=wychodzi 400(za zestaw tak i tak - nawet jak nie bylo promocji) daje to tylko tyle ze przez wakacje za 2zl jest abonament! |
jest tylko jedno "Ale"...
we wrzesniu trzeba bedzie zaplacic 400 pln (trzeba czytac miedzy wierszami...) za: -instalacje 198 pln -abonament za wakacje 2 pln -abonament za wrzesien 199 pln |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:39. |