![]() |
Pomocy !!!!!!!!!!!!!
Wczoraj gdy chciałem nagrać płytke niestety mi sie to nie udało.:(
Używam programu Nero 5.5.10.28. i jak zaczołem nagrywać to zatrzymało sie na 1% i nie chciało iść dalej poziom buforowania ten na góże zatrzymał sie na 16% procentach a ten bufor na dole to wogóle sie nie włączył:buu: Powiecie co mam teraz zrobić pomóżcie (LG GCE-8481B jest jeszcze na gwarancji):help: |
mialem podobna sytuacje na lg 8x ale tylko z audio ... plytka chyba nie jest spartaczona ... nagral sie tylko Lead-in. sprobuj innego programu (WinOnCD) mi tam wszystko poszlo
|
miałem ten sam problwem tylko ze na 2%-6% ba moim teacy 52 zainstalowalem aspi adapteca i jak na rzie nie ma problemow :) uzywam tego nero co ty
|
jaki masz system jak win 98 czy me sprawdz dma
wgraj aspi sprawdz czy dzieje sie tak tylko kopiując z płytki na płytke czy też dane z dysku sprawdz jak masz napedy podłączone czy nagrywarka ma toważysza na pasku jak tak zmień status |
a jak dużo płytek tak ci się spaliło?
|
Witam!
Zrób to co mówią koledzy (testy i różne pliczki). Powinno grać i daj nam znać. I polecam mniejsze prędkości, ta nagrywareczka troche szaleje przy wyższych prędkościach z buforem, a już wogóle przy starszych pecetach np. w moim :) :3msie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:52. |