![]() |
Liteon 52x i nagrywanie bin cue
Dotad mialem nagrywarke lg 16x sluzyla mi 1,5 roku okazyjnie ja sprzedalem i kupilem liteon i teraz mam maly problem na lg zawsze wypalalem pliki bin.,cue programem fireburner moj ulubiony :).Teraz z nowa nagrywarka jest problem poniewaz nie moge ustawic predkosci nagrania jest tylko max i 1x :(.A plytki mam max 48x .Czy ten program nie obsluguje liteonow ?? moze jakas latka jest ?.Jakby niestety tak bylo to czym wypalac pliki bin , cue ????.Nero odpada nagrywalem na lg i niestety nie wszystkie obrazy nero nagrywal poprawnie.Wiec jaki program polecacie do tej nagrywarki ??.Jak nie fireburner to co ?.
|
To rownie dobrze moglby byc problem sterow. Jaka masz plyte i jaki system operacyjny ?? Czy instalowales jakies ASPI ?? Swoja droga zaintaluj Nero - to najlepsze wielofuncyjne narzedzie do nagrywania.
|
msi kt4v win xp .Czy wszyscy posiadacze liteonow maja z fireburner taki problem brak mozliwosci wybrania predkosci nagrywania ? czy tylko ja ?.
Aspi z cdrinfo ten najnowszy dzis jeszcze raz instalowalem. |
sprobuj nagrac ASPI 4.71 i fixAspi - znajdziesz je w dziale pliki cdrinfo - korzystaj z plikoskupu. Napisz czy pomoglo.
|
niestety nie pomogło :( ty tez masz nagrywarke tej firmy ? u siebie mozesz wybierac predkosc nagrywania w fireburner ? ja mam tylko 1x i max ? :(
|
Cytat:
No wiec zainstalowalem, bardzo sie nie zaglebialem w ten program, ale mam tez do wyboru tylko 1x i max. |
Ja obrazy pale alkoholem. Ten program rzadzi w tych sprawach. Kilka klikniec i juz sie wypala, obsluguje wszystkie najwazniejsze formaty, ma odpowiednie profile. Czego chciec wiecej ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |