Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wyszukiwarka poszukiwana ;) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wyszukiwarka-poszukiwana-21068/)

Nysander 11.05.2003 14:18

Praca w Londynie ... może ktoś ma jakieś informacje ;)

poszkuję wyszukiwarki, która potrafi wygrzebać informacje ukryte w internecie dla zwykłego śmiertelnika.

Wybieram sie do pracy do Londynu i muszę się coś więcej na temat różnych możliwości zarobku dowiedzieć, nie koniecznie w prostej linii oficjalnych.

A może ktoś już był na takim wyjeździe i podzieli się informacjami??

Z góry dzięki ...

mallow 11.05.2003 14:30

no to tak ...
www.google.pl
www.gooru.pl
www.archie.ice.edu.pl
www.alltheWEB.com
www.emulti.pl
www.wp.pl
www.onet.pl
www.interia.pl

sayan 11.05.2003 14:33

wiec tak:

--najlepiej jedz z jakąś wycieczką NIEMIECKIM autokarem, bo oni na granicy strasznie "wracają" Polaków i nie tylko
--jesli juz zamierzasz jechac POLSKIM autokarem, najlepiej załatw sobie jakąś szkole w LONDYNIE ..żebyś miał wymówke na granicy, za szkole zapłacisz grosze, a wcale nie musisz jej odwiedzac

Nysander 11.05.2003 15:04

Co do środka transportu to planuje lecieć samolotem z berlina. Więc i tak większość to będą Niemcy. A co do celu podróży - typowo turystyczny, co nie znaczy, że taki nie będzie.

sayan 11.05.2003 15:25

aparat na szyi, czapeczka w barwy UK !
i teksty typu "można zdjecie z panem celnikiem na pamiątke" i masz pewność że Cie wpuszczą, musisz wyglądac na typowego turyste (japończyka :) ) !

Nysander 11.05.2003 15:41

wezmę poradę poważnie pod uwagę jak będę leciał tam ...

a może znasz kogoś kto mogłby powiedzieć coś więcej na temat realiów 'legalnej' pracy w UK??

Sayuri 11.05.2003 16:06

Hello Nysander,

ja proponuje zabrac ze soba kolezanke Sayuri, a nie bedziesz mial zadnych problemow z wjazdem do UK.

Podobno celnikow umiem czarowac na ladne oczy ;)

A tak na powaznie-w Anglii wszystko jest na odwyrtke i dlatego czasem trudno tam wytrzymac na dluzsze dystanse. Herbate traktuja jak lekarstwo, samochody prowadza lewym pasem jezdni i sa bardzo flegmatyczni.

Jesli chcesz zarobic sobie i popracowac na czarno-polecam KLUBY DLA GEJOW-znajoma chwalila sie, ze placa podwojnie w porownaniu z normalnymi pubami.

Nysander 11.05.2003 16:15

ja o wyjeździe do Londynu mówię bardzo poważnie, więc niech koleżanka Sayuri też poważnie się zastanowi czy chce jechać, ja nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za ... dodam tylko, że Mazi też jedzie.

A co do klubów dla gejów to raczej się nie zdecyduję na to rozwiązanie ...

paja 11.05.2003 17:58

wiem :jupi: poszukaj w wyszukiwarce :) :D ^_^

Pawel_k 11.05.2003 18:26

Re: Praca w Londynie ... może ktoś ma jakieś informacje ;)

Cytat:

nysander napisa***322;(a)
poszkuję wyszukiwarki, która potrafi wygrzebać informacje ukryte w internecie dla zwykłego śmiertelnika(...)
:blee: zmien plec na Nazgula to wszedzie wejdziesz ;p :D
cos chyba zes za duzo tv ogladal ze mowisz o jakis "ukrytych zrodlach" no chyba ze istnieja jakies haslowalne fora o pracy za granica ew serwery ftp z ofertami ??? :jezyk:

ja ci radze tak:
- poszukac kogos kto juz robil takie rzeczy
- przed brytyjskimi celnikami udawac turyste (najlepiej niejechac samemu :))
- nie wychylaj sie za bardzo ;)
- wroc caly najlepiej z :kasa:

a jak szukasz dobrej wyszukiwarki to wejdz na www.google.pl ||

-Sid-The-Rat=> 11.05.2003 18:29

pomysl z klubem dla gejow nie jest absurdalny - od obslugi w takich miejscach nie wymaga sie homoseksualizmu, czesto jest on nawet niewskazany jesli szef chce uniknac problemow z klientami - mam kolege ktory calkiem sporo zarabia w klubie w Stutgarcie (tak to sie pisze?)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:36.