Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Nowe style forum - czy będą???? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nowe-style-forum-czy-beda-21086/)

mapsajm 14.05.2003 01:20

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
PANIE sid JESTEŚ MĄDRYM CZLOWIEKIEM i rozmowa na temat nowych styli to strzępienie języka masz rację nowe style niet bo ten styl co jest to swoisty image tego forum wizytówka to calość serwisu cdrinfo i nie wolno tego zniszczyć!!
dobre. przez chwilę myślałem, że to rozumiem, ale nie... myliłem się.

brzuszki 13.05.2003 20:13

stolnicy^_^

Sniper 13.05.2003 01:00

Moje zdanie - dobrze jest jak jest!

po co zmieniac cos do czego ktoś jest przyzwyczajony (dowód Laser chciał zmienic awatarka i co ? pozostał przy swoim bo ludzie go po nim rozpoznawali, ja mój tez kiedys na chwilke zmieniłem i co dostałem priv aby wrócic do starego)

jak to jest w piosence nie przenoście nam stolicy do ........

kraluk 12.05.2003 20:00

Ja tam wole, ten,ktory jest.
Przyzwyczailem sieee.....

memorando 12.05.2003 19:59

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
chetny do zrobienia takiego? korzyst podwojna - bedzie jakis do wyboru (jak widzisz wszyscy tego potrzebuja) i bedzie taki ktory ci sie podoba - pytanie czy bedzie ci sie chcialo and nim miesiac slenczec..
jesli tak to daj znac - pogadam z kim trzeba i bedziesz mogl sie wykazac

PANIE sid JESTEŚ MĄDRYM CZLOWIEKIEM i rozmowa na temat nowych styli to strzępienie języka masz rację nowe style niet bo ten styl co jest to swoisty image tego forum wizytówka to calość serwisu cdrinfo i nie wolno tego zniszczyć!!

memorando 12.05.2003 19:57

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
A czy Bajor nie zamarzł przypadkiem?
"Ziiiiiiiiiiiiiiimno mi,
głos mi się trzęsie kiedy śpiewam,
wsztscy myśla,że tak trzeba,
Ziiiiimno mi.."^_^

Brzuszki mam pytanie dooszedł email?? i czy wyślecie mi to ? aha nie używacie windoza?:) macie rację linuks lepszy czasami:)

jasut 12.05.2003 19:48

Uważam,że nowe style to przerost formy nad treścią. Popieram Sida i innych.

brzuszki 12.05.2003 19:27

Cytat:

To ewidentny cytat z Bajora dobrze jest jak jest z tą nutą rezygnacji z w glosie i potem jest ten fortpeiian i koniec piosenki

A czy Bajor nie zamarzł przypadkiem?
"Ziiiiiiiiiiiiiiimno mi,
głos mi się trzęsie kiedy śpiewam,
wsztscy myśla,że tak trzeba,
Ziiiiimno mi.."^_^

memorando 12.05.2003 19:22

Cytat:

Sebastian997 napisa***322;(a)
A czemu nie ? Bardzo lubie Bajora. Ja jednak raczej parafrazowalem tekst Ciechowskiego (Witamina X):)
To ewidentny cytat z Bajora dobrze jest jak jest z tą nutą rezygnacji z w glosie i potem jest ten fortpeiian i koniec piosenki

-Sid-The-Rat=> 12.05.2003 18:38

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Mi chodziło o to że ten styl by pozostał ale wgrane by też były nowe! Więc był by ten styl+jeszcze jakiś nowy do wyboru!
chetny do zrobienia takiego? korzyst podwojna - bedzie jakis do wyboru (jak widzisz wszyscy tego potrzebuja) i bedzie taki ktory ci sie podoba - pytanie czy bedzie ci sie chcialo and nim miesiac slenczec..
jesli tak to daj znac - pogadam z kim trzeba i bedziesz mogl sie wykazac

Sebastian997 12.05.2003 15:55

Cytat:

Nie cytuj Bajora piosenki...
A czemu nie ? Bardzo lubie Bajora. Ja jednak raczej parafrazowalem tekst Ciechowskiego (Witamina X):)

Macio.Men 12.05.2003 15:52

Cytat:

kizio napisa***322;(a)
Mi chodziło o to że ten styl by pozostał ale wgrane by też były nowe! Więc był by ten styl+jeszcze jakiś nowy do wyboru!
zrobienie takiego stylu to masa pracy
ja to rozumiem tak - mowisz ze przydałby sie nowy styl = proponujesz siebie na grafika
ktos musi to najpierw zrobic, nie ma "pstryk" i jest

poza tym, była juz wojna (a moze wiecej) o zmiane stylu i został ten, co oznacza ze pomimo wielu propozycji i sugesti nikt nie mial lepszego pomyslu na styl niz ten co jest obecnie

NIE dla nowych stylów

kizio 12.05.2003 13:33

Kasprzak 12.05.2003 13:11

Rowniez jestem za Sid`em,Yankee_PL`em i innymi.

Ten wyglad jest swietny. Nic dodac nic ujac.

memorando 12.05.2003 11:45

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
amatorom mocnych wrazen polecam kombinacje jasnozielonego, rozowego i migajacego zoltego, do tego granatowy kursor - milej zabawy
bede bronil obecnego wygladu forum z calych sil

A więc.Sid masz rację bo terażniejsza kolorytyka forum nue wali po oczach jest stonowana można spokojnie 13 godzin mieć wlepione galy w forum i nie męczy to oczu

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:45.