![]() |
TMPGEnc nie wczytuje frame servera
dlaczego TMPGEnc nie chce wczytać frame servera?
zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcjami w artykule "napisy w VCD". Przedtem VD wykrył w pliku avi strumień audio VBR. Po próbie wczytania frame servera TMPGEnc wyświetla komunikat: (File "F:\audiovideo.avi" can not open, or unsupported.) Dlaczego tak się dzieje? Czy przyczyną może być komunikat "Nie znaleziono punktu wejścia procedury ?Open@CVobFile@@QAE_NAAVCString@@_N@Z w bibliotece vobsub.dll." wyświetlający się od czasu zainstalowania VD zgodnie ze wskazówkami w artykule "napisy w VCD". Jeśli tak to jak się tego pozbyć? Proszę o szybką odpowiedź. |
mam identyczny problem...niestety nikt nie udzielil mi zadnej odpowiedzi:( autor artykulu rzekl mi tylko tyle ,ze brakuje mi jakis bibliotek.....i tyle wiem a problem jak byl tak jest.....nie do rozwiazania...Pozdrawiam!
|
nie wiem o jakie bibliteki chodzi-ne pamietam....ale pamietam ze po zainstalowaniu tych bibliotek nic sie nie zmieniło.....zadaj to pytanie autorowi artykulu-jego adres jest na koncu w/w artykulu-jezeli cos wskurasz to bardzo cie prosze o podpowiedz dla mnie jak to zrobic...Pozdrawiam..
|
Re: TMPGEnc nie wczytuje frame servera
Cytat:
|
mam ten plik i robilem mu install hander - nic nie pomaga
|
może masz uszkodzony plik avi , sprubuj wczytać najpierw do tmpega sam avi i zobacz czy ci liczy jak spox ci zrobi mpega to wina jest w vdubie a jak ci sie wyłoży to masz walnietego avika
Tak bedzie chyba najprościej |
tmpegnc jest ok -liczy avika a nawet na podgladzie naklada napisy....
|
też mam taki problem i niemam pojęcia jak go roztrzygnąć
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:01. |