![]() |
Cytat:
|
Cytat:
noname sux (baaaardzo żadko rulez) ;) a swoją drogą, zabójczy masz avatarek ^_^ ten koleś to ty ? :jezyk: :D |
To fanie ze juz wszystko dziala. :)
Swoja droga jest to dobra przestroga przed kupowaniem noname-ow.... |
Cytat:
meczylem sie z tym zestawem i w koncu wymeczylem na wszystko pomogl najnowszy bios, drivery, dx 8.1 i przede wszystkim konfiguracja biosu pozdr. |
Nie wiem czy to w czyms pomoze ale sprobuj zainstalowac detonator 30.82. Podobno jest najlepszy do kart z chipsetem GeForce2/MX.
LINK do tego detonatora na Win-a 95/98/Me. |
NVMODE.DLL Error
już ma dość tego gf 2mx 400 !!!
jakby był mój to bym go już dawno potraktował młotkiem (( wcześniej opisywałem problem (mój ostatni post) po upgradzie biosu problem zniknął a teraz pojawił się znowu ale w innym miejscu ! zainstalowałem gta 3 i chciałem włączyć, jakiś błąd wyskakiwał włączyłem dxdiag aby zobaczyć czy wszystko ok i w momencie testowania direct draw, tuż przy inicjalizacji dxdiag wysypywał się directdraw się kwasi i w nic na nim nie można zagrać ta karta to jakiś oemowy gf2mx znalazłem podobny problem w sieci ale nie mam zamiaru przeinstalowywać na win 2000 - bo to było rozwiązanie, stare sterowniki może poszukam... http://games.ihug.com.au/cgi-bin/iko...um=7&topic=181 sterowniki są te z nowszych z nview i directx 8.1 jest też na płytce co mam robić? help ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28. |