![]() |
Potrzebne pliki z Win2k/NT
Potrzebuję tych plików WinNT/2000:
NTFS.SYS: this file is located at <winnt>\system32\drivers\ntfs.sys NTOSKRNL.EXE: this file is located at <winnt>\system32\ntoskrnl.exe AUTOCHK.EXE: this file is located at <winnt>\system32\autochk.exe NTDLL.DLL: this file is located at <winnt>\system32\ntdll.dll C_437.NLS: this file is located at <winnt>\system32\c_437.nls C_1252.NLS: this file is located at <winnt>\system32\c_1252.nls L_INTL.NLS: this file is located at <winnt>\system32\l_intl.nls Jeżeli ktoś może je przesłać na adres zuk4u@wp.pl to będę wdzięczny! |
Re: Potrzebne pliki z Win2k/NT
udało ci się załapać wirusa?
a jak będą różna wersje plików, to co? |
Re: Re: Potrzebne pliki z Win2k/NT
Cytat:
|
ja rozumiem, że jestem niemiły, ale takiego małego "dzięki, ty wredny wariacie, Mapsajmie" to się spodziewałem...:czytaj:
|
a z Windows XP może być????
|
Cytat:
|
Cytat:
czsu podziękować, więc... dzięki Ci wielkie, bez tych plików nie podłączyłbym jego dysku. UPDATE: Chyba ktoś jeszcze podesłał mi te pliki, bo właśnie odbieram jakąś sporą pocztę :) |
Cytat:
|
Re: Potrzebne pliki z Win2k/NT
Cytat:
|
Re: Re: Potrzebne pliki z Win2k/NT
Cytat:
bo właśnie wgrywam ten program na serwer razem z potrzebnymi plikami, żebyście mogli sobie ściągnąć. Jak skończę, to dam znać. |
No dobra, możecie ściągać:
www.zuk4u.prv.pl Aha, po ściągnięciu i wskazaniu miejsca z tymi plikami po restarcie przy łądowaniu Windows miałem komunikat C:\...ntdetect, i nieprawidłowa nazwa pliku, czy jakoś tak, ale się nie przejmujcie, dysk z NTFS-em działał dobrze. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:03. |