![]() |
Ilość załączników: 1
Witam !
Jesli to wyglada tak to tez to mam. |
Cytat:
pozdro ;) |
czyli mowicie, ze nic groznego? Bo dostalem to samo, a programow antywirusowych jakos nigdy nie potrzebowalem, wiec musialbym specjalnie zainstalowac.
|
Wiem ze to nie jest odpowiedz na twoje pytanie a raczej pytanie do ogolu. che kolesiowi zrobic "jajo" i mam zamiar wyslac mu anonima z jakiegos "komercyjnego zrodla" np. allegro czy interia. Mialem gdzies ZA****** sofcik ale gdzies mi go wcielo i nazwy rowniez nie pamietam. Podpowiedzcie czym moglbym wyslac anonima, koles sie nie zna i nie dojdzie do zrdla nadawcy. :)
|
Re: dostałem anonimowego e-maila
Cytat:
Ja tez cos takiego dostalem... nie wiem co to bylo... a Wy?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Witam!
a mi programik: skrzynka bogiego wyswietla dokladnie skad byl wyslany mail, nawet jesli jest anonimowy... bo anonimowe maila tak w rzeczywistosci nie sa do konca anonimowe. |
Re: dostałem anonimowego e-maila
Cytat:
|
Są raczej 2 możliwosci. 1 to taka, że produkt Microsoftu ma wygenerował jakis pojedynczy blad a 2 opcja to taka, ze ktos wyslal maila z programu do anonimowych maili. Sprawdzic to mozna proszac program o wyswietlenie naglowkow TCP/IP, jesli beda jakies naglowki to opcja 2 jesli nie bedzie to mozliwosc 1.
|
moze to jakis blad w OE - przecierz znany jest lol ze przy instalowaniu oe z marszu dostaje sie powitalnego maila (nawet jak sie neta nie ma) :D^_^
|
nie było żadnych załączników - ja pisałem nic nie było w nim
|
SIEMA
// może ktoś sobie jaja robił ( )) albo jakiś mail bomber jeśli nie ma załącznika to CHYBA nic groźnego nie powinno być ale dla pewności przeskanuj system antyvirusem |
dostałem anonimowego e-maila
przed chwilą odebrałem za pomocą Outlook Express-a anonimowego, pustego e-maila
był całkowicie pusty i "czysty" - nie zawierał żadnych informacji, od kogo, do kogo, tematu itp; w opcji źródło wiadomości był tylko napis: "Status=0" szybko usunąłem go z komputera nie wiem co o tym myśleć |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:31. |