![]() |
Maly bug? :)
Ilość załączników: 1
Nie chce sie wtracac, ale chyba cos nie tak?
pozdro ;) --EDIT-- Najwyrazniej ktos 'grzebie' w plikach forum... i ustawia nowe hacki..., ten najwyrazniej bedzie zliczal ilosc tematow na offtopicu..., ups.. mam juz jeden :( :'( pozdro ;) |
Akurat złapałeś mnie w trakcie edycji Forum :) Teraz jest tam pewien licznik :) o zrobienie którego prosiło mnie wiele osób.
|
Cytat:
pozdro ;) --EDIT-- Nie chce nic mowic, ale wszystkie przeze mnie napisane posty sa napisane w offtopicu, chyba tylko jednego posta napisalem poza tym dzialem :). |
Pracuję teraz nad "przeliczeniem" liczby postów, tak żeby pokazywał prawdziwe statystyki - czyli ile postów osoba napisała w dziale Offtopic wogóle, a nie jak jest w tej chwili - od czasu instalacji hacka.
|
Cytat:
A moglbym prosic o linka do tematu w ktorym proszona o oddzielny licznik offtopicowy? pozdro ;) ps - czy jak na offtopicu zyskam 500 postow, czy tam ile bylo do wlasnej rangi, to bede mogl ja zmienic [pytanie z ciekawosci... bo ranga wyjadacz, jak najbardziej mi odpowiada :)] |
Cytat:
|
Cytat:
no to Sobal coś się spier.... :) bo nie wyświetlają się teraz awatarki i gdzieś poszła sobie data rejestracji na forum a ten licznik to IMHO mocno nietrafiony pomysł / w tej postaci przynajniej / pozdro |
faktycznie, coś Sobalowi poszło nie tak jak powinno :o
|
Panowie, dajcie mi chwilę, właśnie nad tym pracuję...
|
Mam nadzieję, że warto będzie chwilę poczekać.
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
oki, czyli wszystko jest zgodnie z twoją sygnaturką 8) ;) pozdro ps też jestem ciekaw ile offów zapodałem :) / żadko bywam w innych działach bo tu zawsze było/jest ciekawiej / ps2 o znów mam zero na off :) a tak fajnie się zapowiadało ;) |
Witam !
No to mi sie podoba ! BTW - a czy jest taki hack który podaje ile postów bylo na temat :);) |
Za posty na temat uznane zostały posty w działach innych niż Offtopic. Tak teraz przeglądam dalej hacki... i widzę parę fajnych dodatków.... Że zapytam... chcecie czasem w sobie coś zagrać ? Z ludźmi z Forum? Bo właśnie coś takiego mam na oku, ladder (dla niewtajemniczonych: drabinka z wynikami), kompletne statystyki no i masa gier, m.in. Breakout, Pacman, Snake, Space Invaders, Tetris, Simon Says, Hexxagon, Roulette, Word Drop, Xtreme Snake, xBreakout, Plasma v2, Asteroids, X-Ball, Pong, Witch Hunt, Alien Attack, Star Flight, Plasmanaut, TIE Fighter, Pong, Ping Pong, X-Mas Boarding, Kart Racer, Kart Racer, Wall-Ball, Funky Pong, Funky Pong, Squid Hunter, Pong-Solo, Poker, Blackjack, Pinball, Save Us!, The Simpsons Shooter, Cheetah Racing, 777, Slot Machine, Alien Invasion, Breakout 2, Pigy Trap, Star Flight, MASA Slot Machine, Freestyle, XC, Zapper, Snow Paul, Snowboarding Santa, Paladin, Shooter, X-Ball, Revenge, Press, Gioco Muro, Giocospaziale, Giocospaziale, Egg, Moonskate, Rogue's Gallery, R-Shot 3, R-Shot, Scatting Game, Stab the Pumpkin, Moreno, Ameriman carshooting, Solitaire, PokerX, Eggs, Starchaser, SlotX, Jewels - jak widac lista jest dość pokaźna...
Ale teraz tak sobie myślę... że trzeba by ewentalnie wybrać kilka prostszych gier i je zmodyfikować na nasze potrzeby - czyli jakość przystosowac do stylu CDRinfo... W takim wypadku po pierwsze - potrzebna by była osoba, która zna się BARDZO dobrze na Flashu (czyli coś więcej niż go tylko zainstalwoała)... - chętni - na PM. Wszelkie pomysły - czekamy. |
Cytat:
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |