Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ehh...ci nowi, skad oni sie wzieli ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ehh-ci-nowi-skad-oni-sie-wzieli-21261/)

Kocie 20.05.2003 19:25

nie niestety ale troche pomagam, pewnej organizacji dzieciecej, bo wiesz jak to bywa ze sprzetem a mnie moj urzadzil prawie profesjonalne, biuro :jupi: w domciu, ale niestety ja troszke sie gubie w tych programach specjalistycznych :blee:

ThanatoS 20.05.2003 19:04

Hmm, prace doktorska piszesz?

Kocie 20.05.2003 18:48

zdecydowanie ma dużo zalet^_^ , bardzo rożnorodnych, ale chyba nie nie będe się rozpisywac o nich, mam nadzieje, że przejdzie mu niedlugo bo mam sporo grafiki do zrobienia a Corel zdecywoanie mnie nie lubi:D

esem 20.05.2003 18:32

Cytat:

Kocie napisa***322;(a)
...
Nie przejmuj się. Może Twój ślubny ma inne zalety (ukryte)? 8)

Kocie 20.05.2003 18:23

dziękuje i nie przejmuje się,
odpowiedz byla dla Shifu,
ja należę (na szczescie lub nie zależy jak dla kogo ^_^ )do osob gruboskurnych :chytry: i jak czegos nie będę wiedziala to napewno będe prosić o pomoc, niestety znajac życie i siebie to czesto zdażac sie będzie (niestety moj slubny ostatnio wypial sie troszku na moje klopoty z kompem, niechcacy skasowalam mu troszke pracy :zawstydz: i sie wkurzyl i juz w domu nic nie robi)

-Sid-The-Rat=> 20.05.2003 18:11

eh... Kocie, nie przejmuj sie...
ten post zostal napisany w atmosferze pewnych wydarzen do ktorych nie wracajmy - i tylko dlatego brzmi tak jak brzmi...
mam nadzieje ze znajdziesz tu potrzebna pomoc - jakby co bywam na gg (czerwonym kolorem nie radze sie przejmowac :)) i chetnie odpowiadam na pytania (kto probowal ten wie)

esem 20.05.2003 18:10

Cytat:

Kocie napisa***322;(a)
...
Gratulacje! Tylko kto jest adresatem Twojej wypowiedzi? Jak wszyscy - to znaczy, że nikt. 8)

Kocie 20.05.2003 18:02

Ja należe do tych nowych ktorzy pytaja o podstawowe rzeczy:( ,
komputer mam od kilku lat ale nie czesto kozystalam z niego, niestety brakuje jakis sensownych poradnikow czy podrecznikow z ktorych moglabym czerpac wiedze, jak juz sa to napisane takim jezykiem że bez slownika ani rusz:blee:
Z przykroscia stwierdzam, że należysz do osob ktore sa fachowcami w danej dziedzinie i tempisz osoby ktore mniej wiedza od ciebie, ja jestem humanistka, i moze chcesz podyskutowac ze mna o roli rownowagi chemicznej w mozgu, albo o wplywie ambidekstricji na wyniki nauczania dzieci???
Każdy z nas jest dobry w jakiejs dziedzinie i nikt nie może byc ekspertem od wszystkiego, a czasami sytuacja zmusza nas do robienia rzeczy ktorych nie za dobrze umiemy ;)

ThanatoS 20.05.2003 00:47

oj tak dosyc zadko, ale co tam od czasu do czasu takie bywaja. Niektore "donosy" byly naprawde smieszne. Np. aby zabanowac -Sid-The-Rat=>'a bo zwraca uwage forumowiczom i przywoluje porzadek.

-Sid-The-Rat=> 19.05.2003 23:53

czasem takie donosy dochodza... ale patrzac z perspektywy czasu to stanowczo za zadko

esem 19.05.2003 20:52

Cytat:

Gorzalka napisa***322;(a)
Qrcze, screen'a zapomnialem... :)
Faktycznie... Chociaż trochę mało czytelne... 8)

Gorzala 19.05.2003 20:48

Ilość załączników: 1
Qrcze, screen'a zapomnialem... :)

Gorzala 19.05.2003 20:46

Re: Zgłaszam pomysł

Cytat:

esem napisa***322;(a)
Na kilku forach spotkałem się z opcją: zgłoś tą wiadomość moderatorowi!
Może by tak u nas? Napewno by to rozładowało szereg konfliktów w zarodku - ot tak sobie "drobny donos" z "prośbą o interwencję".
Co Wy na to MODERATORZY? 8)

Ale chyba taka opcja jest dostepna... ;) :)

esem 19.05.2003 20:33

Zgłaszam pomysł

Na kilku forach spotkałem się z opcją: zgłoś tą wiadomość moderatorowi!
Może by tak u nas? Napewno by to rozładowało szereg konfliktów w zarodku - ot tak sobie "drobny donos" z "prośbą o interwencję".
Co Wy na to MODERATORZY? 8)

Majonez 19.05.2003 16:03

Heh chlopaki poczekajcie zobaczycie jak to jest po paru latach

P.S. FAQ juz jest - wiem bo sie nim zajmuje heh i na prawde uwierzcie mi na slowo ludzie przysylaja takie pytania ze sie czasami ze stolka spada
myslicie ze nie zdarzaja sie pytania na ktore odpowiedzi sa w faqu? Czesto nawet tresc pytania jest podobna do tej ktora jest w faqu

wiec spokoj opanowanie i wyrozumialosc jest kluczem do wytrwania - wiem co mowie - w koncu nie jestem tu od dzis :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40.