![]() |
Cytat:
|
a ja ci poradze co innego.
Kup ksiazke Bartka Danowskiego. Wydatek nieduzy ( od jedego do 7 piw w zaleznosci od tego , gdzie pijesz). Recenzja ksiazek Bartka dla mnie jest opinia takiego 13 -letniego GURU, wiedzacemu wszystko jak to jest w tym wieku), ktoremu kiedys jedna kupilem w prezencie. Po tygodniu autorytatywnie stwierdzil , ze to "kaszana, ale moze byc", co by oznaczalo bardzo pozytywna ocene. A link prostego, ale b.przydatnego kursu P.Wimmera http://webmaster.helion.pl/kurshtml/ |
A i www.kess.snug.pl bardzo fajny jest + jego forum ;)...
Nie zapomnij wejsc tez na www.darmowewww.prv.pl pozdro ;) |
polecam przyswojenie sobie kursu html pawła wimmera. tam jest zawarte wszystko co potrzebujesz wiedziec zeby zrobic strone www
|
Cytat:
co innego jak bys sie pochwalil, ze znasz html-a tak, ze potrafisz kod stronki napisac w notatniku np. To juz jest cos. PS: Nie trawie FrontPage'a. Generuje taki kod, ze edytowanie go jest nie lada wysilkiem...:D |
Witam!
wyprobuj AceHTML 5 Pro - jest bardzo zaawansowany, a jednoczesnie latwy w obsludze i ma mnostwo udogodnien, intuicyjny. |
witam
mam kolejna prośbę - straszne są te programy do htmla, ja potrzebuję czegoś graficznego coś jak onetowski webmajster, korzystałbym z niego ale to siermiężne narzędzie swoją tępotą mnie po prostu powala.. albo to ja jestem taki tępy. błagam pomóżcie bo nigdy nie zrobię strony www i nie będę miał czym przed panną poszpanować ;P z góry dzięki i pozdrawiam, Marcin |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Ja Ci polecam rozwijajaca sie dopiero stronke www.wirtuals.net
pozdro ;) |
Mozesz tez zajrzec TUTAJ .
|
No takie coś możesz znaleźć np. na www.republika.pl