![]() |
Krakowska Giełda komputerowa.......
!!!witam!!!
Czy nie slyszeliscie o czyms takim(napewno jest), nie moge niec w sieci znalesc, interesuje mnie czy jest taka gielda, dokladnie gdzie, i kiedy(zapewne w niedziele)......... PS. Ja mieszkam na podkarpaciu moze jest jeszcze gdzies blizej jakas naprawde dobra gielda z czesciami Komputerowymi....(Hardware)..... |
Oczywiscie ze jest
Musisz udac sie na ulice Balicką . Gielda czynna jest w soboty i niedziele gdzies od 7-14. Oczywiscie po 13 nie ma po co tam isc bo polowy ludzi juz nie ma wiec dobra pora to 9-10. Jezeli interesuje cie poradnik "jak dojechac autobusem/tramwajem" to pisz.:) |
|
!!!witam!!!
Dzieki, jakbym mial jakies problemy to sie skontaktuje....... PS. Mam nadzieje ze na tej gieldzie znajdze rozne elementy komputerowe, plyty glwne, obodowy, monitory itp. ????? |
No pewnie ze znajdziesz:) Jest tam wszystko a nawet wiecej niz sadzisz :P
|
Cytat:
Sa tam rzeczy legalne i nie... ;) :) |
Jeśli chodzi o cd na giełdzie to legalnych jest 1% a 99% nie... :D:D
|
Cytat:
|
!!!witam!!!
Dzieki za uwagi co do tych kradzierzy, bedze musial sie jakos zabezpieczyc................ ........Na na gielde jade poczesci aby zlozyc jakegos kompa dla starszego, PII\PIII......... |
wszedzie kradno, wchodząc na jakies koncerty, giełdy gdzie trzeba sie przeciskac miedzy ludzmi, to pieniadze w skarpetke a telefon w kieszeń wew. kurtki :)
|
!!!witam!!!
No, gielda spoko, nic mi nie ukradli, nie znalazlem tez nic czego sie niespodziewalem, zakupy przebiegly dobrze ---- Asus P2B i Ram jest......:) PS:|| Strasznie podabal mi sie test plyty glownej, ktory robia ci goscie przed zakupem u nich --- sprawdzaja czy dziala plyta glowna, spoko to wyglada:cool: 8-) |
Ja tak sprawdzałem monitor. Gość powyswietlał pare obrazków i to z pod dosa :o Już nic nie mówiłem bo szkoda było słów... :D
|
Witam
Czy na gie***322;dzie b***281;d***281; m***243;g***322; kupi***263; jakis przyzwoity komputer za ok 200 z***322;? |
za 200 to raczej nie ale za 300-400 pewnie tak
|
Dla tych co tęsknią za tamtymi czasami, a wiem że takich tu nie brakuje polecam doskonale zrealizowany materiał:
https://www.youtube.com/watch?v=XSb-PPQEU7k Uwaga, materiał ma charakter NOSTALGICZNY. Tak już nigdy nie będzie (to dla tych co za tymi czasami tęsknią). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:08. |