![]() |
Cytat:
pozdarawiam :) |
Cytat:
|
Co do Komputer Świata to zawdzięczam niemu wiele lat pasjonującej mnie lektury. Mam gazety z conajmniej 2 lat.
Ale czasy się zmieniły, mi przybyło na wiedzy, niektóre testy zaczęły mnie bardzo śmieszyć, a tematy w gazecie się często powtarzały. Ale! Mówie! Czsem zerkne chętnie co tam piszą.:) Pozdrawiam z tego miejsca całą załogę "Komputer Świata" 8) :3msie: |
Cytat:
|
Cytat:
kasa, kasa ... a dobrze ze gazet nie kupuje |
Tak, a pozniej była jakas afera z tym nadrukiem i zobacz na testach witryny KS akoss spadł na 10 miejsce a w gazecie jest na pierwszym!!!
Cos tu nie gra. |
Cytat:
|
Nie wiem dokładnie o co ci chodzi ale chyba o afere związaną z reklamą Komputer swiata na okładkach Akossa?
Mozna na tym zarobic? |
Qrcze, okladek sie pozbywalem... :( , ale spytam kumpla, cos powinien miec... :)
|
Cytat:
|
poszukuję raczej 700 Mb Silver...
powiedz mi jeszcze czy na okładkch tej płytki są polskie napisy i znaczki/loga jakiś gazet komputerowych? |
Cytat:
|
płytki x16 już mam :) znalazła się już dobra dusza która mi pomogła
interesują mnie też płytki x24 ale z oryginalnymi okładkami z jakimi były sprzedawane (pudełko, slim a nawet szpingel). za jedną taką płytkę dam pudełko nowych Verbatimów albo coś innego wedle uznania ;) pozdrawiam |
ja mam dużo nagranych 24x ale to chyba Cie nie interesuje ...
p.s. a tak wogóle to z jakiej okazji ten post jest przyklejony ? |
Mialem pare skopanych...ale chyba wywalilem :( poszukam, moze cos znajde... ;)
UPDATE Znalazlem 3 16x i 1 24x...niestety bez okladek :( UPDATE2 Mam 12x w slimie... UPDATE3 :jezyk: Mam puste pudelko od foiletowej Color Acossa 16x... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |