![]() |
baaaaaaaa......... prawie nic się nie zmieniło... płytę dysan Black teraz jako 32x widzi... na poprzednim było jako 40x... a na oryginalnym jako 16x...
Chyba wrócę do tego wcześniejszego bios-a overburning i tak 100% dobrze działał... |
Cytat:
oops... musze podpis zmienić :D |
fakt i jeszcze raz kowanski ( glupio mi tak pisac kowanski- bo b.oficjalnie brzmi)dziekuje za *.bina. Pozbylem sie probremu z nadpalaniem
|
Cytat:
|
Czyli jesli mam LTR-40125S moge wrzucic BIOS WS0B (nowy na 40125W) ?
Bo z tego co wiem to moj naped to nie zadna podrobka ;) (nawet wersje BOx mam :P) |
Ja za to radze uwazac na dosowy MTKFlash 1.62 ;) U mnie zle zflashowal bios, dopiero starsza wersja 1.48 pomogla przywrocic naped do zycia :)
|
OK, dzięki za odpowiedź, z mtkflashem już miałem przeprawę (z obecnym biosem zs0p... to jest nieoryginalny bios do czarnego 40125S) jak zwykle coś źle poszło i mi źle się sflashowało (mam to szczęście :ysz: ) godzinę walczyłem aby odkręcić aż znalazłem powód: zassany z błędem program mtk...
Teraz wolę zapytać bo w przypadku gdyby nie dało sie tego zrobić - to nocka z głowy zanim bym sie połapał co jest :zeby: Pozdro |
Cytat:
|
A może ktoś próbował wgrywać BIOS od 40125W do 40125S ?
Zastanawiam się czy zadziała... |
takiego biosu jeszcze nie ma - dlatego przerabialem na 52 ale tego nie polecam
|
ma ktoś biosik do LiteOn 48246S który poprawia błąd overburningu bo do 52 są ale do mojej jakoś nie widziałem
|
pawelblu - nie skopales - thx
|
Cytat:
bios do mojej 48246S (czy jak to tam szlo :> |
Sam je pisze to sie nie dziw :)
|
Cytat:
Ehhh mimo ze probowaliscie, i wielu sie udalo ja raczej chyba nie mam zamiaru probowac... nie mam pojecia dlaczego ale jednak sobie odpuszcze jak 48 to 48 48 i tak nie wyciagam co najwyzej w porywach x30 a co do odpowiedzi na pytanie to chyba nadal nie uzyskalem skad maja biosy ;> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:55. |