![]() |
Jeżeli kolego dużo grasz i ogądasz mnóstwo multimedialnych produkcji to wybij sobie z głowy NT (to już prechistoria i jak ktoś to ujął "brak wsparcia) i niestety w pewnym zakresie w2k - to nie są systemy do zabawy lecz do pracy.
|
nawet mnie nie straszcie ze macie jakies problemy z grami pod 2k bo jutro mam zamiar taki wlasnie system zainstalowac...
|
A ja się spotkałem nie chciała mi za chiny ludowe ruszyć Age of Empire 2, nawet jak wyłączyłem ochrone plików systemowych, bo wcześniej wyrzucił mi komunikat o próbie podmienienia przez gierke jakiegoś tam pliku.
|
Re: Re: Re: W2K, czy NT - proszę o szybką odpowiedź
Cytat:
|
Re: Re: W2K, czy NT - proszę o szybką odpowiedź
Cytat:
a co do tematu. oczywiscie ze win2000, ale do gier to on napisany nie jest, jednak narazie nie spotkalem sie z odmowieniem na chama pracy jakiejs gry.! |
Cytat:
jedna sprawa: jeżeli ktoś ma linka do pełnej, polskiej wersji, to proszę o podesłanie na priva |
Do NT skończyło się wsparcie a więc jest tyle wart co win95: pamiątka.
Zdecydowanie win2k. 8) |
Re: W2K, czy NT - proszę o szybką odpowiedź
Cytat:
A linka ci nie podam;) |
Lepiej zainstaluj sobie Win2000, ale jak lubisz grać to lepszym rozwiązaniem jest WinXP.
|
W2K, czy NT - proszę o szybką odpowiedź
Mam takie pytanie.
Otóż mam zamiar zmienić win98. Zastanawiam się nad systemami Windows 2000, lub Windows NT. Ponieważ o ile się nie mylę obydwa te systemy pracują na NTFS'ie, to czy dużo gier i programów przestanie mi działać? I który z nich jest bardziej dla gier i programów tolerancyjny? Aha, jeżeli ktoś ma linka do pełnej, polskiej wersji, to proszę o podesłanie na priva. Proszę o szybką odpowiedź, ponieważ wszystkie pliki .EXE, mam zarażone wirusem W32.Pinfi i chcę sformatować dysk. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |