![]() |
Dysk wielosesyjny
Zgadza sie naladowalem wiecej muzy i nero zaasugerowal zamkniecie dysku,ale wieza i tak widzie jedna sesje
|
Cytat:
PS.Jeśli nagrywałeś wiele sesji, wieża prawdopodobnie odczyta i tak tylko jedną. |
Mam pytanie jak zamknac dysk wielosesyjny Np w Nero tak zeby potem otwieralo ja na wiezy.
|
Nie kwestionuje tego co piszesz tlyko chodzi mi o to że jak kupie firmową płytke i pisze na niej 48x to dziwne by było jakby nie dało sie jej z taką prędkością nagrać.A wogule po co z nero do zaznaczenia jest pole dostosuj prędkość?Bo mówisz że nero wie z jaką prędkością może płyte nagrać ale on nie robi żadnego jej testu w czasie dgy ustawiam opcje wypalania chyba?
|
Cytat:
|
Cytat:
zobaczymy czy bedzie wydawał 1,4zł na płyte, jak bedziesz potrzebował nagrac bardzo dużo !!! a ze stwierdzeniem ze producent wie co podaje - TO BAJKA :) |
Wiesz rpoducent wie co podaje.I głópotą też jest kupywać najtańsze płytki za 90 groszy tylko dołożyć i po 1,40 verbatimy ja kupuje.
|
Cytat:
jeszcze w swojej karierze spotkasz sie z płytkami z indeksem 48x które NERO nagra max. 16x ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
A wiecie co ja wypalam tyle ile jest podane i sie nic nie boje bo jestem pewny że plytka jest przystosowana do wyższej prędkości niż jest podane.Właśnie to co jest podane przez producenta to wedłóg mnie jest już zaniżona troche realna wydajność i nie powinniśmy zaniżać bo to bez sensu.
|
Cytat:
|
TO znaczy mysle, ze mozna zaufac programowi, ktory sam oceni z jaka rzeczywiscta predkoscia mozna nagrac plyte. Poza tym zaleca sie nagrywanie wogole z polowe mniejsza predkoscia plytki niz jest wyznaczone przez producenta w celu jeszcze wiekszej pewnosci :)
|
Ale rozumiem że lepiej wypalać z taką jaka pisze na cd bo mogą być błędy tak?
|
Aha kurde zanim kupiłem nagrywarke to nie wiedziałem że tyle pytań będę miał :-)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:18. |