![]() |
dziwny napis na ekranie logowania w XP
Dziwna rzecz. Mam WinXPpro, na ekranie logowania obok mojej nazwy użytkownika pokazuje sie komunikat że mam nie przeczytaną 1 wiadomość pocztową. Ale ja przeczytałem wszystkie, a nawet próbowałem czy wyrzucenie ich z Outlooka coś da. Nic nie dało. Co to może być?
Pozdro, GordonS PS. Restart kompa też nic nie daje. |
Re: dziwny napis na ekranie logowania w XP
Cytat:
|
Re: Re: dziwny napis na ekranie logowania w XP
Cytat:
Problem w tym ze ja nie uzywam messengera, nawet wyłączyłem w nim automatyczne uruchamianie przy starcie kompa. Poza tym teraz jak chce uruchomić messengera to sie wogóle nie odzywa. Może wiesz co z tym zrobić? Wcześniej nie było takiego problemu, pojawił się nagle. Pozdro |
Re: Re: Re: dziwny napis na ekranie logowania w XP
Cytat:
->> "Dodaj/Usun skladniki systemu Windows". Mnie tez to przez jakis czas wkurzalo, ale go zdeletowalem...:) ;) I jest teraz spoko. Pozdro;) |
Re: Re: Re: Re: dziwny napis na ekranie logowania w XP
Cytat:
Pozdro |
Re: Re: Re: Re: Re: dziwny napis na ekranie logowania w XP
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dziwny napis na ekranie logowania w XP
Cytat:
Pozdrowka |
Wiesz, ja tez to mialem, ale pozbylem sie problemu odinstalowujac Messengera TweakXP. Sroobooj, moze i tobie sie uda ;)
:glaszcze: |
Cytat:
|
Aha, zapomniałem jeszcze dodać że wywaliło mi z pulpitu wszystkie ikony
|
No dobra z tym napisem na ekranie logowania sobie poradziłem, skasowałem konto i utworzyłem nowe. Ale teraz jest nowy problem. Pojawia się ten komunikat o którym pisałem dwa posty wcześniej. Może ktoś wie co z tym badziewiem zrobić ???
|
Może już nie jest to Ci potrzebne, ale "problem" informowania o nieprzeczytanych wiadomościach skutecznie usuwa programik pod tytułem "Powertoys for WindowsXP" Microsoftu, kolejno: Logon/UreadMail/i tam juz widac co dalej...
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Pozdro |
Miałem taki problem dzisiaj
Cytat:
od Mikrosoftu,komunikat znikł.Dziwię się że takie fachury dają takie dziwne rady,jeśli ktoś korzysta z klienta poczty/Outloka/ w kompie nie np.w Onecie,to takie powiadomienie jest potrzebne.Szkoda, że w pomocy nic nie znalazłem na ten temat. |
Cytat:
http://www.knives.pl/forum/Smileys/knives/shovel.jpg |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:55. |