![]() |
Juz sobie poradzilem. Otworzylem 1 plik "flt-vca.001" winrarem i znalazlem plik bin i cue. Wypakowalem i wszystko hula :) Dzieki chlopaki
|
Ludzie przeciez to zwykly rar, mozna to rozpakowac, winrarem, rarem lub winace bez zadnego problemu.
|
Cytat:
|
biblioteka total commandera i wiele innych unrarów nie potrafi otworzyć takich archiwów
jakby ktos jeszcze miał problem, polecam stronę Pawła Pawlaka, polskiego tłumacza WinRara |
Dzieki wam za w miare szybka odpowiedz. Jak dociagne do konca CD1 (jeszcze tylko 100MB) to zobacze co z tego wyjdzie.
|
Winrarem. Tak samo miałem z inną grą. Najpierw uruchom winrara i przejdź nim na pierwsze archiwum. Powinieneś zobaczyć jego zawartość ja zwykłago rara ;)
|
wyglada mi to na podzial total comanderem ale sprobuj to tez otworzyc np winrarem
|
Przyznam sie ze sciagam GTA VC CD1.
Nie ma zadnego archiwum, jest tylko folder docelowy i 54 pliki po 15MB, kazdy nazwany jest "flt-vca.001, flt-vca.002.... i tak do flt-vca.054. Moze jest to podzielony plik bin, ale nie mam pojecia jak go zlaczyc w calosc. |
a nie sa to archiwa zip czy rar albo podzial plikow np jakims total comanderem?
|
Dzizes nie wiem juz co sie dzieje z tym swiatem, pytanie jest straszne ale ci odpowiem, jest to spakowany bin, musisz go najpier rozpakowac programem jakim jest spakowany, rar, zip, ace, czy czym to masz spakowane.
|
Pocięte biny
HI
Niektore gry (obrazy po 700 MB)zassane z neta sa "pociete" na mniejsze kawalki (np. 50 plikow, po 15 MB). Zalozmy ze posiadam takie pliki. Teraz moje pytanko, jak i czym mam je otworzyc lub zainstalowac, lub nagrac na CD. Pierwszy raz spotykam sie z czyms takim, caly czas sciagalem cale *.biny |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:28. |