![]() |
Jak zgrać film na VHS
Witam.
Mam pytanie. Czy zgrywał ktoś może plik z filmem na kasete VHS. Czy potrzebny jest do tego jakiś program. Posiadam karte Pinnacle miro DC 30. Bardzo proszę o jakiekolwiek podpowiedzi jak to zrobić? Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. |
a co chcesz zgrać na VHS? Jaki plik? Domyślam się, że masz w komputerze odtwarzacz DVD i chcesz film DVD zgrać na kastetę VHS.Tak?
Sprecyzuj! |
witam
do zgrania czego kolwiek (filmow, windowsa, a nawet jak grasz tu musisz miec podglad na TV) wystarczy ze masz karte graficzna z wyjsciem TV lub karte video z takim wyjsciem. Najlepiej jest podpiac magnetowid do svhs jezeli masz takowy i nagrywac. ja tak robilem i fajnie to wyglada powodzenia |
Re: Jak zgrać film na VHS
Chodzi mi o zgranie zwykłego avi lub mpga na vhs nie są to duże pliki, ani filmy z dvd. Do dyspozycji mam kartę video tylko nie wiem jak to wszystko podłączyć.
|
Jeśli można to poproszę o troszeczkę więcej informacji, próbowałem już podłączać i bez rezultatów. W ustawieniach w tej karcie miro dc 30 chyba trzeba ustawić jakieś właściwości na sygnał wyjściowy. ???
|
wlasnie i tu jest problem niestety ja sie nie bawilem karta wideo do tego stopnia zeby puszczac obraz na tv. osobiiscie karty nie mam. kiedys z kumplem probowalismy tak zrobic jak chcesz wlasnie przez karte wideo ale nam sie nie udalo :(.
sorki ale na temat k wideo nie wim za wiele:( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:17. |