![]() |
Cytat:
PS Ale zasunales archeologiczny post |
Ejtam, zaraz minusa, poszukał, nie założył nowego tematu, u mnie ma + :D
|
o moj boze.... nie no to juz jest przegiecie... ale wtopa :( Az chyba kolega buła1234 dostanie -r :D
|
dlaczego?
|
Cytat:
mall - i go szybko nie zobaczysz ;] |
@mallow, a patrzysz na daty postów? :>
:mruga: |
LeWaP jak ja Cie danow nie widzialem.... :piwo:
|
a może wiecie jak lub czym zmyć markera z tkaniny chodzi tu o torbę dokładnie poliester????
|
mam inny pomysl.
dorwac kolesia i tym markerem wymalowac mu pysk. gwarantuje, ze wiecej tego nie zrobi. a jak poleci po (mame, tate, dzielnicowego itp - niepotrzebne skreslic) to bedzie jeszcze bulil za szybke... :chytry: |
Cytat:
|
LeWaP to nie tak ! trzeba nadstawić drugi policzek tzn. następnym razem daj kolesiowi nowy marker i każ mu strzelić nowy śliczny napis na innej czystej szybie :glaszcze: to jest napewno niedoceniony, acz wartościowy młody człowiek :cool:
|
:D
już mi złość przeszła teraz to bym mu tylko jego flamastrem zafajdanym zrobił łądny napis na czole i kopnął porządnie w d..ę |
Cytat:
Hmm pasta polerska jest dobra na drobne rysy - z tego co sie orietuje po tym jak kolega Lewap przyłozył by siłe do kolegi %@$#%@$$@ to na dzwiach powstały by głebsze rysy a kto wie moze i trzeba by szpachlowac dziury po zebach :) |
Cytat:
Z tym bedzie se mogl poradzic za pomoca pasty polerskiej, ale na takiej powierzchni, hmmm... chyba katowka :) ;) :jupi: :D |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20. |