![]() |
Nie mozna otworzyc pliku...
Ilość załączników: 1
Witam!
Mam taki dziwny problem. Wkladam plyte do CDRW, probuje otworzyc plik tekstowy i w tym momencie wyskakuje mi blad widoczny na zalaczniku (( I to nie jest odosobniony przypadek, juz kilka razy tak mialem :( To jest na tyle wkur... denerwujace ;p ze podczas instalacji gry instalator sie wysypuje (bo nie moze odczytac tego pliku) i po graniu nici :'( problem udaje mi sie wyeleminowac (nie zawsze sie udaje), ale tylko na jeden raz jak wloze plyte, a robie to tak, ze usuwam z systemu CDRW i pozwalam systemowi na wykrycie go na nowo, wtedy wlasnie udaje mi sie juz odczytac ten plik/zainstalowac gre, ale jak plyte wyciagne i po jakims czasie znowu wloze plyte to problem powraca i to wlasnie z tym plikiem :buu: Macie moze rozwiazanie na tego zonka :help: |
:buu: :buu: teraz to juz wogole nie chce odczytac tego pliku :buu: :buu:
a na Win98 dziala bez zarzutow :'( :'( :'( |
dziwne
a co to za gra? i tylko z ta gra tak sie dzieje ? ma jakies zabezp. czy ma cracka ? może jakiś nośnik trefny ? na win98 nic się z nią nie dzieje ? :o |
Cytat:
Mialem tez ten problem na plycie z NFS: Hot Pursuit 2 (kopia zapasowa :fiu: ), gdzie nie moglem i nie moge otworzyc pliku, w ktorym jest numer instalacyjny na Win98 pliki te moge otwierac bez problemu - plyty nie byly nagrane przeze mnie, ale raz mialem sytuacje gdy nagralem sobie plytke z instalkami roznych softow i nie moglem uruchomic instalatora Nero z tej plyty, ale raz czytal ten plik a drugi raz juz nie chcial :blee: ja juz sam nie wiem o co chodzi :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:09. |