Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   jak to nagrać ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jak-nagrac-21368/)

memorando 17.05.2003 20:11

jak to nagrać ???

mam obraz 2 cdków jeden cdk ma obraz i 4 pliki z rozszerzeniami ccd subcue img to gra discipless czym to wypalić mam? i czym ta gra jest zabezpieczona?:(:(

Maciej 17.05.2003 20:22

Wrzuć to do wirtualnego napędu np.Deamon Tools ...i sprawdż CLonyXXL .
A potem ustawiasz odpowiedni profil w CloneCD ...i wypalasz ;)

memorando 17.05.2003 20:25

Cytat:

Maciej napisa***322;(a)
Wrzuć to do wirtualnego napędu np.Deamon Tools ...i sprawdż CLonyXXL .
A potem ustawiasz odpowiedni profil w CloneCD ...i wypalasz ;)

a jak mam uzywać virtuala np daemona toolsa tego wlaśnie nie wiem chlip chlip chlip:'( buuuuuuuu

Weron 17.05.2003 20:27

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
a jak mam uzywać virtuala np daemona toolsa tego wlaśnie nie wiem chlip chlip chlip:'( buuuuuuuu
Wstydz sie stary wyjadacz i takiego czegos nie wie. :)
Normalnie zainstaluj i w trayu pokaze sie ikonka daemona.Nastepnie prawy klawisz myszy i tam znajdziesz odpowiednia opcje ,ktora umozliwi ci podmontowanie tego obrazu.

Maciej 17.05.2003 20:29

CloneCD i Alcohol 120% także mają wirtualne napędy ...możesz ich użyć...;)

memorando 17.05.2003 20:31

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
Wstydz sie stary wyjadacz i takiego czegos nie wie. :)
Normalnie zainstaluj i w trayu pokaze sie ikonka daemona.Nastepnie prawy klawisz myszy i tam znajdziesz odpowiednia opcje ,ktora umozliwi ci podmontowanie tego obrazu.

Boże robilem to 3 razy i dawno zapomnialem a używam tylko clona więc nie wiedzialem jak z daemonem to wygląda chlip tylko osądzać potrafisz i tyle

Weron 17.05.2003 20:44

Cytat:

memorando napisa***322;(a)
Boże robilem to 3 razy i dawno zapomnialem a używam tylko clona więc nie wiedzialem jak z daemonem to wygląda chlip tylko osądzać potrafisz i tyle
|| Co prawda nie mam zamiaru tu sie wdawac z toba w dyskusje chociaz niniejszym to czynie ale twoja postawa czasami mnie zalamuje.:cisza:
Natomiast mam taka rade w windowsie uzywa sie takiego urzadzenia jak myszka.
Wiec jak ci sie bedzie nudzilo to wez sobie tak poklikaj. Tak bezwladnie po calym windowsie. Raz prawym klawiszem, raz lewym a zobaczysz, ze pokaza ci sie nowe mozliwosci o ktorych nie wiesz, a powinienes wiedziec.I po krotkim treningu nie bedziesz juz zadawac takich pytan.
I nie pisze tego wcale zlosliwie po prostu wiecej sie nauczysz
EOT

memorando 17.05.2003 20:49

Cytat:

Weron napisa***322;(a)
|| Co prawda nie mam zamiaru tu sie wdawac z toba w dyskusje chociaz niniejszym to czynie ale twoja postawa czasami mnie zalamuje.:cisza:
Natomiast mam taka rade w windowsie uzywa sie takiego urzadzenia jak myszka.
Wiec jak ci sie bedzie nudzilo to wez sobie tak poklikaj. Tak bezwladnie po calym windowsie. Raz prawym klawiszem, raz lewym a zobaczysz, ze pokaza ci sie nowe mozliwosci o ktorych nie wiesz, a powinienes wiedziec.I po krotkim treningu nie bedziesz juz zadawac takich pytan.
I nie pisze tego wcale zlosliwie po prostu wiecej sie nauczysz
EOT

boże używam myszki a ty nie rozumiesz że daemona nie używalem tylko alcohola używalem i clone cd a do licha daemona toolsa nigdy i nie czepiaj się boo dobileś mnie tylko buuuuu to co jestem do dupy?? qwa mać jestem i co??? mam w d caly świat opinie wszystkich co do mojej osoby buuuuuu i tak jestem dnem:'(

pawelblu 17.05.2003 21:19

to jeszcze ja rzuce swoim malym kamykiem :)
dzis widzialem Disciples w wersji polskiej ORGINAL za 7 zl. w Makro :)

andrzejj9 17.05.2003 22:38

Cytat:

pawelblu napisa***322;(a)
to jeszcze ja rzuce swoim malym kamykiem :)
dzis widzialem Disciples w wersji polskiej ORGINAL za 7 zl. w Makro :)

ale to juz tyle razy dolaczano do roznych gazet... ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:04.