![]() |
Cytat:
zrzucilem obraz przez alcohol 120% z datatype securom *new* (v4.x) predkosc DPM 1x po zrzuceniu obrazu wypalilem plytke, a w zakladce emulation zaznaczylem RMPS niestety tak nagrana plytka chodzi tylko na komputerach gdzie zainstalowany jest alcohol 120% z wlaczona funkcja RMPS |
Ale niestety to troche sux, bo trzeba miec program alcohol 120% etc. z odczytem emulacji, a nie wszyscy to maja (nieraz znajomym przegrywam plytki) i czasem trafia sie zieloni, ktorzy nie beda wiedzieli o co chozi, jednak sposob vluki jest lepszy ;p
|
Cytat:
Podziel się uwagami . Pozdrawiam |
[QUOTE]globo napisa***322;(a)
[B]postaram sie to napisac w miare po ludzku: mianowicie pobralem gta_vc (bin,cue) z netu i co mam zrobic, jak to nagrac ? Nagraj z profilem normal cd ,skopiuj cracka z plyty i bedzie chodzilo |
Cytat:
mianowicie pobralem gta_vc (bin,cue) z netu i co mam zrobic, jak to nagrac ? zamieszczam plytke w vitualnym napedzie, daje zeby robilo obraz zaznaczam securon new 4.xx i zapisuje z minimalna predkoscia, ale juz widze ze cos jest nie tak bo wyskakuje taki blad: "analiza DPM z plyty w biezacym napiedzie nie jest mozliwa" pomimo tego obraz sie nadal tworzy, poczym chce go nagrac z tym samym profilem i wyskakuje wlasnie ten blad o ktorym wczesniej pisalem: "Zrodlo nie zawiera informacji o RMPS, kopia z uzyciem tego profilu jest nie mozliwa" napiszcze co robic, moze mi czegos brakuje (uzywam najnowszego alcoholu).... ??? tylko prosze jakos tak zebym to pojal z gory dziekuje |
Cytat:
udalos sie |
Cytat:
Alcohol zapisuję dane z DPM do pliku .mds. Przy zapisie informacje z DPM znajdą się na nagrywanej płytce aby użyte były do emulacji RMPS (Odczyt fizycznej sygnatury płyty) ...................:) |
witam !!
wszystko ladnie wszystko pieknie, ale mam pewien problem: wyskakuje mi taki komunikat jak chce nagrac z profilem securom 4.xx: "Zrodlo nie zawiera informacji o RMPS, kopia z uzyciem tego profilu jest nie mozliwa" ps prosze o rade, jak rozwiazac ten problem |
Cytat:
|
Cytat:
Maciej? Jesteś userem tamtego forum? ;) |
|
uzywam Alcohol 120%
przegrywa sie OK, bez zadnych bledow. gra instaluje sie bez problemu, ale gdy chce ja odpalic nic sie nie dzieje. nawet nie wyskakuje info o wlozeniu orginalnego cd. nie mam pojecia co jest :( |
ave !
Może podasz jakieś dane ?? Jaki soft ?? Jaka spawara ?? Pozdro ! |
SecuROM *new* V4.84.75.0126
probuje przegrac CM4PL, ktory jest zabezpieczony SecuROM *new* V4.84.75.0126 i nie da sie :(
pomozcie! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:22. |