![]() |
Lepszy LiteOn 52x czy TEAC 52x ???
-----------------------jak w temacie------------------------------
|
witam nowego kolege na forum:)
Jeśli chodzi Ci o zakup nowej nagrywarki, polecam wyszukanie starszych postów na forum, wiele o tym było i znajdziesz coś dla siebie, możesz skoprzystać także z wyszukiwarki znajdującej sie na dole. Co do porównania, to ja polecam tego Litka, a już wogóle model 48X "S". Myślę, że inni userzy będą podobnego zdania. :3msie: |
Re: Lepszy LiteOn 52x czy TEAC 52x ???
Cytat:
|
Jak przeanalizujesz wcześniejsze tematy zorientujesz się, że na tym forum niest przeogromna rzesza zwolenników LiteOna. Myślę, że ten fakt jest najlepszą rekomendacją dla tej firmy. Również polecam Litka 48S
|
Dzięki za wsparcie merytoryczne!!!
A tak ogólnie - LiteOn 48S rulezz ? |
Cytat:
A ten Litek jest rzeczywiście popularny i dobry, więc :spoko: |
Cytat:
A swoją drogą - jakie wrażenia z TEACa w552e ?? |
Cytat:
To pytanie o TEACA chyba nie było do mnie, bo ja takiego modelu nie posiadam:). Może inni coś powiedzą :) |
Chłopak miał straszne dzieciństwo! :'( :cisza:
|
Cytat:
Pytanie - jasne, że LiteOn. Popatrz na testy na Cdrinfo. Mówią same za siebie. Pozdr. |
polecam z calego serca Liteona 48246s - bardzo dobra korekcja, unikalne mozliwosci oferowane przez oprogramowanie (WSES, KproBe, CD Doctor), bardzo atrakcyjna cena i kopiowanie wszsytkiego co tylko da sie skopiowac
|
Cytat:
Dopasuj sprzęt do swoich potrzeb. |
Cytat:
A skoro polecacie 48246S to macie cos do 52246S? |
tak :)
to to samo a jednak 52x jest drozszy... :) jest to JEDYNY argument kontra 52x... |
Cytat:
Juz sie wystraszylem ze uslysze "no bo to jest gówno"-tak jak widac w cudzyslowiu GOWNO ;) 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:00. |