![]() |
Zgrywanie z VHS na kompa a potem CD
Witam chcialem sie spytac co byscie poradzili zeby zakupic aby wykonac porzadne zgranie filmu z vhs na cd
Pozdro RaFik |
Porządna karta video
|
hmmm porzadna karte video, tak ale ila kasy trzeba w to wpakowac.
To zalezy co chcesz robic czy tylko zgrac cos na plytki i konic, czy zajmowac sie tym tak bardziej na powaznie. Zgrac i zapomniec to pozycz katre grafiki z VIVO lub jakas karte video. osobiscie posiadam to co mam w opisie i bez problemu zgrywam w kazdej rozdzielczosci (0 zgubionych klatek). najczesciej do mpeg'a pozdrawaim |
w sumie to mam pare kasetek do zgrania na plytke a potem to juz od czasu do czasu bede zgrywac ale karta video jest dosc droga i nie posiadam tyle funduszy a pozyczyc nie bardzo mam od kogo :((
wogole to chcialbym te 3 urzadzenia na weekend zeby zobaczyc jaka jest roznica ale to jest nie mozliwe i chyba dam kase na tuner a moj sprzet to: AMD 1200MHz,256DDR,GF2 MX400 64MB tv out, 40GB + 40GB jedna baracuda druga zwykla |
weisz co tuner. no to polecam cos avera - dobre do takiego zgrywania, przy rozdzialce 384x288 i divx lub xvid wyciagniesz bez probnlemu na tyum sprzecie, co do wyrzczych rozdzielczosci to zostaje ci mpeg i troche zabawy w testowanie ale np. svcd (576x480 mpeg2) powinno pojsc bez problemu choc nie chce cie w blad wprowadzac
pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:05. |