![]() |
LiNUX --- wszystko, o nim.....
!!!witam!!!
Postanowilem wyposarzyc sie w LiNUX'a, ale poszukuje stron intrnetowych w ktorych mialbym opisane podstawy tego systemu, jego instalacje, i wszystko z nim zwiazane, wiem ze duzo osob na tym forum w tym 'siedzi'....... ........A jeszcze jedno wiem ze poleca sie poczatkujacym MandRake'a, bo jest prostszy, a wiec poszukalem sobie juz takiego, co o tym sadzicie...............??? Allegro.pl ::: http://www.allegro.pl/show_item.php?...+wys%C5%82any. |
.:TEST Szybkiej odpowiedźi :.
|
|
Linuxa nie kupuj na allegro! jak chcesz to ci wyśle pocztą polską 7 płyt oryginalnych i gazetę z opisem instalacji i konfiguracji! Ty jedynie pokryjesz koszty przesyłki. Przesłał bym ci: Linux Mandrake 9.1 BamBoo, gazeta z opisem instalacji i konfiguracji.
|
Na temat Linuxa mam takie książki/materiały na kompie:
"Gnu Linux" [11,1 Mb] "Laboratorium Linux" [1,32 Mb] "Linux - administartor" [2,12 Mb] "Linux - net" [548 Kb] "Budowa Linuxa" [1,40 Mb] "Po prostu Red Hat" [5,4 Mb] "Programowanie w systemie Linux" [2,03 mb] "Unix - wykłady w Wordzie" [70,5 kb] Zainteresowany? |
Ja bym był zainteresowany, wklej na forum do zassania...
|
Cytat:
Kizio sprawdz maila..........:) |
Cytat:
Jak wgram to napiszę. |
Cytat:
...dasz jakes linki?..... |
Musicie jeszcze trochę poczekać, bo mam chwilowe problemy z przesłaniem plików na FTP, ale na pewno to w końcu prześlę.
Najpóźniej będzie to jutro ok. 15.00 - 16.00 |
.....kizio nie odzywasz sie........
|
!!!witam!!!
No cos z tym ftp jest nie tak stronka sie laduje i ...tyle, w koncu przestaje i kicha.......... |
na osloskopie jest tego dużo ...
|
Cytat:
Na FTP'a nie mogę wejść. Może coś robią? Spróbuję za godzinkę. Zresztą mogę Ci to też na maila przesłać. |
Póki co na forum mogę Ci wrzucić tylko najmniejszy plik - o Unixie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13. |