![]() |
Cytat:
a jak ktos nie pije i nie pali to sila rzeczy ma mniejsze szanse na to by umrzec a zycie wieczne to musi byc meczace ;) przezycia swietne :) mysle o powtorce ;) |
Cytat:
ale jakie przezycie, nie Bartek? :) |
Ze strony roweru Błażeja:
"...A poza tym 80% Polaków rodzi się ze zwichnięciem miednicy. To nie ściema! Jedną nogę macie krótszą od drugiej. Różnica w długości jest niewielka. Dołóżmy do niej odpowiedni tryb życia, który oferowany jest nam przez słodkie życie polskiego nastolatka: lekcje wychowania fizycznego w naszych szkołach, wygodne fotele, na których ogladamy brazylijskie seriale ;-), skoki spadochronowe i na bungee, koncerty rockowe, sporty, np. gra w koszykówkę bez przygotowania, noszenie toreb na jadno ramię, i cała gama innych *, Wtedy nawet niedostrzegalne parę milimetrów może nam nieźle namieszać w garnku z naszym zdrowiem ..." |
samobojcy..... ;) :P ja tam bym niedal rzucac soba jak przynenta na sznurku ;p
|
Cytat:
http://danowski.pl/images/bangi.jpg jedyne 62 metry z dzwigu |
ojej, przpomniałeś mi Bartek młode lata, skakałem w Szwecji 10 lat temu, do dziś pamiętam :cool: :jupi:, kopniak adrenalinowy pierwsza klasa
|
Cytat:
BTW kiedy znowu za nogi a potem glowa w dol 60 metrow .. |
Cytat:
znowu mu wykradaja jego dziela :| a czlowiek z niego porzadny - mialem okazje poznac go osobiscie wiec nie pisze tego z powietrza :) |
No to dobrze - na przyszłość będziesz wiedział iż udostępnianie treści których nie jesteś autorem może komuś się nie spodobać lub w świetle prawa będzie ścigane i nie będzie tłumaczenia "nie wiedziałem".
|
Wszystko skończyło się dobrze - co by nie mówić - z Bartka jest bardzo porządny człowiek
|
Cytat:
|
Jezeli jestes poborowy to zglos sie do wojska beda teraz wysylac ludzi do iraku :)
|
Wygląda na to, że Pan Bartosz nie chce ze mną rozmawiać, czemu się zresztą nie dziwię :(
Co ja mam teraz zrobić? |
Cytat:
Może dla niektórych byłoby to epizodem, dla mnie jest tragedią (i wcale nie przesadzam). |
loodzie wyluzujcie. Zuk4u przecież nikt Cie nie zabije! Życie nie kończy się tutaj i na tym epizodzie. :glaszcze: :3msie:
Miejmy nadzieje, że będzie wszystko OK. Bo tak będzie:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:02. |