![]() |
Popełniełem przestępstwo
Nie wiem co napisać.
To prawda - popełniłem przestępstwo umieszczając te książki na serwerze, ale nie miałem pojęcia, że są własnością jakiegoś wydawnictwa. Jak tylko uda mi się połączyć z FTP-em to je natychmiast usunę. Ludzie (BD), wybaczcie mi :( ja naprawdę nie wiedziałem :( |
spokojnie, bedzie dobrze :glaszcze:
|
Cytat:
cały czas próbuje się połączyć z serwerem, żeby te pliki usunąć, ale nie mogę . BD, wybacz mi :buu: |
Napisz do Bartka na PW, mam nadzieję, że zrozumie twoją skruchę.
|
Cytat:
Wybacz mi, BD :buu: |
Witam !
K**** mac ale Wy to macie szczescie na tym forum do ksiazek / ebooków / wydawnictwa helion. Normalnie juz jedna taka akcja była ..... Pozdrawiam i apeluje o rozwage w wyciaganiu wniosków i orzekania wyroków :) |
Cytat:
:buu: Ja naprawdę nie chciałem :buu: |
Nie dziw się, że Bartek jest wkurzony, każda książka to efekt kilku miesięcy pracy. Była już taka sytuacja na tym forum i wtedy bardzo dużo mówiło się na ten temat. Wiem, że Bartek też zieleniał ze złości, ale w ogólnym rozrzchunku skończyło się polubownie. Różnica jest tylko taka, że w twoim przypadku widać, że jest ci głupio i żałujesz tego (w tamtym temacie nie było to takie oczywiste).
|
Cytat:
Tak bym chciał dostać drugą szansę :( Kiedy człowiek jest młody popełnia dużo głupstw. Teraz wiem na pewno jedno - już nigdy czegoś takiego nie zrobię. |
Spoko Bartosz jest w miarę wyrozumialy i szanuje powaznych ludzi.Powinien Ci wybaczyć tą zniewagę (chyba??? )Bono animo est (bądż dobrej myśli)
|
Cytat:
Niestety wcześniejszej dyskusji na ten temat nie zauważyłem na forum. Gdybym ją tylko wcześniej zuważył, nie doszłoby do tego. |
...Jest tylko jedna pokuta za taką zbrodnię.Pielgrzymka na klęczkach na Jasną Górę.
Pełna skrucha.Wtedy wybaczy... Bądź dzielny. Jesteśmy z Tobą. || || || |
Cały czas czekam na odpowiedź od pana Bartosza.
To czekanie mnie zabija :( Gdybym tylko mógł cofnąć czas... |
loodzie wyluzujcie. Zuk4u przecież nikt Cie nie zabije! Życie nie kończy się tutaj i na tym epizodzie. :glaszcze: :3msie:
Miejmy nadzieje, że będzie wszystko OK. Bo tak będzie:) |
Cytat:
Może dla niektórych byłoby to epizodem, dla mnie jest tragedią (i wcale nie przesadzam). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:50. |