![]() |
TYP VI - KOBIETA BEZ ZAHAMOWAŃ: "HEJ! Mam super pomysł! Upijmy się i kochajmy się na trawniku przed domem! Już kiedyś to robiłam i było super!***8221;
ZNANA TAKŻE JAKO: Pani Szybka, Dajka, Dobre Chwile ZALETY: większy ubaw niż picie samemu! WADY: nie można na niej polegać ***8211; często zjeżdża z klifów samochodem, jeśli wcześniej coś piła jak najwiecej takich prosze jak najwiecej!!! :D im wiecej tym lepiej jestem podobnie jak pali zadeklarowanym singlem i odpowiada mi tylko typ VI |
Cytat:
buahahahahaha ^_^ ^_^ :D :D :D |
joe monster sie klania
|
...hmmm...
IX + IX + IX + VI + IV = NIEBIESKA :* haha... jak ja ją kocham || |
Ona typ 9 jest ja jrestem nieklasyfikowealny niestety:(:'( :'( ale to dobrze:):)dla kobiet:)dla mnie źle bo dostaję po ryju
|
Jak połaczycie typ I, III, i VIII to bedziecie wiedzieli jaki jest Yankee. A i do tego " Pan wszystko wiedzący" - czasami...Ale i tak jest BOSKI ....
Pozdrowionka... |
Najlepszy typ dla mnie to IX, ale VIII też może być.
|
Cytat:
VIII+VII jest kobietą niewątpliwie inteligentną, lecz wraz z upływem czasu obraca ona swe zdolności w najmniej pożądaną stronę (po rozstaniu orientujesz się, że w jej mieszkaniu jest mnóstwo drogich prezentów od ciebie :)) |
Typ IX to jeste to!!!!hehehehe
|
kiedys trafilem na cos +/- TYP VIII i TYP VII :ysz:
obecnie :sciana: i czekam na TYP IX lub pokrewny ;) :zeby: |
... moja druga połowa to zdecydowanie typ IV :3msie: :cisza:
|
Zdecydowanie typ IX (oczywiście kobieta).:)
|
To nie wiedziałeś, że "Kobiety są z Wenus, a mężczyźni z Marsa"? To przecież oczywiste, że w takiej sytuacji nie sposób się dogadać... choć niektórzy twierdzą, że to wcale nie o dogadywanie się przecież chodzi, tylko o coś zupełnie innego... ;)
|
aktualnie jestem całkowity i zdeklarowany singiel i jak próbowałem dopasować typ do byłej, to się strasznie zezłościłem
lepiej byłoby, gdyby kobiety mieszkały na innej planecie, a mężczyźni nie mieli wiadomych potrzeb moglibyśmy ciągle bawić się w wojnę i grać w kapsle. przypomnijcie sobie, jak było fajnie, gdy się miało 7 lat :) |
Podajcie swoje typy partnerow jakich posiadacie.
Ja podam ze moja partnerka jest mieszana z typem IX i IV, w miare uplywu czasu z wiekszym wplywem na IV. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:02. |