![]() |
Nie można zablokować starszych ponieważ czasem lepiej dopisać się do już istniejącego.
|
Żeby moderatorzy byli do czegoś potrzebni :szczerb:
|
To po co blokować? :)
|
To zablokowac trzeba mozliwosc odpowiadania w tematach starszych niz.. i bedzie oki. Z drugiej strony lepiej rozgrzebac ponownie istniejacy temat niz zakladac milion nowych o tym samym.
|
Primo: forum powinno myśleć za użytkownika.
Duo: forum powinno informować jeśli treść postu nie ma nic wspólnego z tematem. http://konsole.cdrinfo.pl/berion/kcdri/uopata.gif |
Po pierwsze primo - myśleć kto górnik :)
Cytat:
Po trzecie primo, nie powinno to być zakazane, o ile ma sens. Po czwarte primo, forum powinno generować ostrzeżenie, że odpowiadasz w temacie starszym niż x czasu - co i tak nie ten przypadek. |
Ale archeolog :D
Złota łopata za wykop miesiąca? :> |
Usunąć drugą partycję. Powiększyć pierwszą. Poprawić plik boot.ini.
Na przyszłość pytać/zakładać tematy we właściwych miejscach :> |
problem z partycjami
Witam wszystkich użytkowników , chciałbym się was poradzić w sprawie mojego PC-ta . Kupiłem za grosze całą jednostkę(50zł) . Stwierdziłem że choćby na części to mi się przyda . Dobra mniejsza o to mam problem , a mianowicie chciałem zrobić formata , spoko, zrobiłem wszystko ładnie tylko że nie wiem jakim cudem to się stało ale stało się tak że posiadam teraz 2 Windowsy na kompie . (dysk 40 gb podzielił się samoczynnie na 2 , po 20 gb) . Więc jak mam to zrobić aby pozostał 1 który wykorzysta całą pojemność dysku ? już siedzę i kombinuje z tym od tygodnia czytam różne fora i nic nie pomaga . W narzędziach administracyjnych - zarządzanie komputerem - zarządzaj dyskami jest tak jak mowilem dysk c i d ale łącznie posiadaja 20 gb ;/ teoretycznie jest tak jakbym mial 20gigowy dysk podzielony na 2 partycje;/ Proszę o rady co mam zbobić . Pozdrawiam
|
Heh...a co do tematu topicu...polecam forum.tweak.pl
Jak tam ci nie pomoga to nikt ci nie pomoze ;) Znaja sie na sprzecie. |
hmmm to poza forum.cdrinfo.pl sa jeszcze jakies inne?
chyba bedziemy bany dawac za reklamowanie ich ;) a tak powaznie to polecam forum infojamy (pozdro dla jkolonko :) ) |
Sorty co to za "gif" w podpisie ;) 8)
|
Cytat:
Cytat:
|
www.infojama.pl
www.winxp.com.pl www.elektroda.pl Dzisiaj praktycznie każdy portal ma jakieś forum - jakość różna. 8) |
Jest tu tyle fachowców Kapsel że na pewno ktos ci pomoże w składaniu kompa
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:39. |