Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ...::: Enter The Matrix :::... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/enter-matrix-21561/)

Y@nkee_PL 04.06.2003 00:13

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
...
postacie mi chodza same do przodu :o nie da sie stanac w miejscu
...

heh, widze ze nikt nie mial tego problemu bo chyba nie macie pada :P
tak, to wlasnie pad to powodowal, jest o tym na stronie wsparcia technicznego matrixa ;)
Cytat:

***8220;The character walks forward even when I***8217;m not moving them.***8221;
This game was designed to be played using the mouse and keyboard. If you have a joystick or control pad plugged in, the game may be receiving a signal from this device to move the character forward, even if the directional control is at rest. This is due to improper calibration of the controller in Windows.
i wszystko jasne :cisza: :)

Y@nkee_PL 31.05.2003 12:50

mam maly problem a nowego topicu nie bede zakladac ;)

dorwalem wczoraj tego matrixa i mam taki problem
postacie mi chodza same do przodu :o nie da sie stanac w miejscu ??? jak nacisne W to wtedy postac biegnie
na poczatku myslalem ze tak ma byc, ale juz wiem ze mam jakiegos buga :blee:
mial ktos tak moze i udalo mu sie ten problemik rozwiazac?

PS. ma ktos moze oryginalny plik EXE w v1.0 :fiu:

Laser 23.05.2003 17:27

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
a ja spytam czy nie wiecie nic na temat
NFS Motor City ??? co sie z tym stalo mialo wyjsc czy cos sam juz nie wiem moze Wy wiecie ???

Witam !

zdaje sie ze widziałem to w M1 za 39.99 lezy i lezy i lezy ...

Zelea 23.05.2003 00:21

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
nowego NFS zapowiada sie ostro :)
a ja spytam czy nie wiecie nic na temat
NFS Motor City ??? co sie z tym stalo mialo wyjsc czy cos sam juz nie wiem moze Wy wiecie ???

Druss 23.05.2003 00:03

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
dokonalem niemozliwego! w 9.5h skonczylem kampanie dla Pictow :) [wiking invasion] - szkoda ze giere trzeba bylo sprowadzac... w polsce to pewnie jeszcze rzad sie dwa razy zmieni i (nie)wejdziemy do unii zanim ktos ja wyda... :(

a co to RTW - najbardziej podoba mi sie zdanie jednego z programistow - "wiemy ze RTW wyglada bajecznie - ale spojzycie na niego uwazniej jak zobaczysz ze to chodzi plynnie i ladnie na takim sprzecie jaki ciagnal Shoguna..."
kopara w dol...

Ten dodatek strasznie krotki myslalem ze cos nowego bedzie a dali tylko cala wyspe brytyjska w sumie do podbicia, szkoda gadac, ale coz jak ktos gral w to i jako ciag jakis tam moze byc.

andrzejj9 22.05.2003 23:13

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
Need for Speed Underground - czyli wyscigi ala z filmu Szybcy i wsciekli ;)
wow, na obrazku wyglada naprawde niezle, ciekawe, jak bedzie, jak wyjdzie ??? Sprawdze zaraz te linki, nie wiem kurcze, jak moglem do tej pory nawet nie slyszec o tej grze.

-Sid-The-Rat=> 22.05.2003 22:16

dokonalem niemozliwego! w 9.5h skonczylem kampanie dla Pictow :) [wiking invasion] - szkoda ze giere trzeba bylo sprowadzac... w polsce to pewnie jeszcze rzad sie dwa razy zmieni i (nie)wejdziemy do unii zanim ktos ja wyda... :(

a co to RTW - najbardziej podoba mi sie zdanie jednego z programistow - "wiemy ze RTW wyglada bajecznie - ale spojzycie na niego uwazniej jak zobaczysz ze to chodzi plynnie i ladnie na takim sprzecie jaki ciagnal Shoguna..."
kopara w dol...

Kasprzak 22.05.2003 22:10

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
wyglada to jak niedorobiony troche hitman2...
chyba faktycznie szkoda czasu

ps. wszsytkim milosnikom strategii polecam Viking Invasion - dodatek do medievala - jest swietny :)

ja czekam na Rome-Total WAR, Medieval podobal mi sie na maxa.

co do enter the matrix. Giera mnie sie podoba!

Laser 22.05.2003 21:26

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
nowy NFS? A o tym nic mi nie wiadomo (a myslalem, ze jestem na biezaca). Moglbys przytoczyc tytul?
Witam !

Need For Speed - UnderGround :)

http://www.eagames.com/ps2/nfs_underground/home.jsp

Y@nkee_PL 22.05.2003 21:25

Cytat:

nowy NFS? A o tym nic mi nie wiadomo (a myslalem, ze jestem na biezaca). Moglbys przytoczyc tytul?
Need for Speed Underground - czyli wyscigi ala z filmu Szybcy i wsciekli ;)

kliknij -> E3: Nowe spojrzenie na NFS: Underground - screeny

http://i.gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_n/7831/7831_0_3.jpg

andrzejj9 22.05.2003 21:15

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Ja czekam na dwie gry - wspomnianego Jedi i nowego NFS zapowiada sie ostro :)

Laser 22.05.2003 21:00

Cytat:

To zapewne wiesz, ze niedlugo (no, stosunkowo niedlugo) bedzie Jedi Knight III. Zapowiada sie calkiem niezle.

Witam !

Ja czekam na dwie gry - wspomnianego Jedi i nowego NFS zapowiada sie ostro :)

andrzejj9 22.05.2003 20:59

Cytat:

Patrix napisa***322;(a)
Hehe pewnie tym, że szaleje po mieście na (wow) nowych motocyklach i pakuje kulki w łeb każdej glinie :D
W sumie też w to gralem a co do Mafi to nie mam zdania bo jej w ręku nie mialem ;)

polecam :) Tak, jak ostatnio wiekszosc gier raczej mnie nudzi (tak, jak wspomniane wyzej Vice City) to Mafia naprawde mnie wciagnela. Swietna grafika i animacja, doskonale dzwieki (sama muzyka jest raczej specyficzna - klimat lat 30), przy ktorych dzwieki w GTA wydaja sie jakies takie przymulone, i naprawde swietna fabula. Naprawde dobra gra.

Patrix 22.05.2003 20:54

Cytat:

moj kolega jest Vice City zachwycony ???
Hehe pewnie tym, że szaleje po mieście na (wow) nowych motocyklach i pakuje kulki w łeb każdej glinie :D
W sumie też w to gralem a co do Mafi to nie mam zdania bo jej w ręku nie mialem ;)

andrzejj9 22.05.2003 20:49

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

No niestety - sobal ma racje grafika nie jest full wypas - kwadratowe granki, postacie na moje oko powinny byc bardziej dopracowane - giera zajmuje 4 CD i chodzi bez płyty :)

Powiem Wam tak - Star Wars Jedi Knight II Jedi Outcast jest nie do pobicia - ta gra to poprostu mistrzostwo !

Jesli chodzi o samochodówki to NFS Porsche :)

To zapewne wiesz, ze niedlugo (no, stosunkowo niedlugo) bedzie Jedi Knight III. Zapowiada sie calkiem niezle.

Ja natomiast popsioczylbym troche na GTA Vice City. Gram w to wlasnie i co i rusz stwierdzam, ze jest to po prostu prymitywna zrecznosciowka, bez ambicji aby byc czymkolwiek wiecej. Skoczylem wlasnie przedtem Mafie i roznica pomiedzy tymi grami jest ogromna, na korzysc tej drugiej oczywiscie. Nie wiem, moze to tylko moje wrazenie, bo moj kolega jest Vice City zachwycony ???

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15.