![]() |
Witam!
WHQL - Windows Hardware Quality Labs, a dokladnie certyfikat wystawiany przez te laboratoria. |
|
nie chcem zakladac nowego topica ale mam pytanie...
mam jakies problemy zdaje sie ze z karta graficzna i chcialem prosiwc Was czy ktos moglby mi powiedziec gdzie moge sciagnac w 101 % dobre sterowniki mam gf4 nie chodzi o to by bylo jakies new ja mam teraz te 44.03 ale od jakis kilku dni (zanim zainstalowalem te 44.03) cos mi miga mintor i wogule wiec lipa zmienilem steroniwki i myslalem ze bedzie dobrze a tu nic z tego... nie znam sie na tych whql bo nawet nie wiem co to jest... czy ktos moglby mi pomoc i wyslac jakiegos linka do naprawde dobrych juz poprawionych sterwonikow ?? ewentualnie jesli nie ma nigdzie to nawet wyslac mi na poczte ??? bedem bardzo wdzieczny dzieki z gory pozdro |
Sprawdzałem na GF3ti200: niby dobrze ale wróciłem do 43.45 w wydaniu Omegi. Omega ma tą zaletę, że rozwiązuje problem odświeżania ekranu bardzo skutecznie, jakość obrazu lepsza (zauważalnie) szybkość mniejsza (niezauważalnie). 8)
|
Cytat:
|
Re: ...::: nVidia Detonators FX 44.03 - pytanko :::...
Cytat:
|
Witam !
Ehh nie maja WHQL - zostaje przy sprawdzonych 40.72 :) |
Cytat:
ja na swoim GF 256, miałem wyłaczony wiatraczek przez pół roku (naszczescie prawie wogóle nie grałem :) ) zauwazyłem przy wkładaniu nagrywarki ze kabelek jeden odłączony jest (chyba zasilający ten wiatratk czy jakoś tak :) ) |
Cytat:
w nv4_disp.inf sa FX ;) a w nv4disp2.inf :) Cytat:
|
Witam!
ja mam detonatorki 43.45 i musze powiedziec, ze moj GeForce 2 smiga na nich calkiem niezle :) w ogole jaka akcja... dzis otworzylem obudowe - nie pamietam wlasciwie po co - i co sie okazalo... ze wiatrak od karty graficznej stoi w miejscu!!! to by tlumaczylo rzadkie bo rzadkie ale zwisy kompa podczas dlugiej gry. Przestraszylem sie z deczka... wyjalem cala karte, odkrecilem wiatrak i go przeczyscilem i dalek kapke smarowidelka i... smiga jak nakrecony... o dziwo co zauwazylem... przyrost fps!!! o 15 kaltek! hehe szok! no i jak narazie zadnej zwieszki podczas grania. |
U mnie działają bardzo dobrze na GF2MX400.
|
jakbys zrobil wglad do pliku .inf to bys zobaczyl ze sa TYLKO dla FX'ow :P i tylko je rozpozna :blee:
|
...::: nVidia Detonators FX 44.03 - pytanko :::...
Witam !
Mam pytanie - czy cos sie moze dziac jak zapodam te stery / na www.nvidia.com napsali ze sa whql dla FX a reszta kart ??? / Czy ktos instalował je na GF2/3/4 ?? Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:16. |