![]() |
Cytat:
:glaszcze: :glaszcze: |
Cytat:
z ta zetka to byl JOKE :cisza: :glaszcze: czyzby forum juz popadalo w jakas depresje :'( |
Cytat:
|
ja mialem takie kongo z datexami zielonymi - tez max x8 bo inaczej cale zolte
btw - zauwazylem ze niektore plytki gorszej jakosci lepiej pali mi ta moje LG niz nowiutki litek - dziwne |
a może to nie wina płytek może nero spróbuj wypalić w innym programie!!!
|
Cytat:
|
Miałem taką partię Akossów, które dobrze paliły tylko przy prędkości x8, każde wyższe ustawienie to porażka. Musisz wolniej nagrywać.
|
Cytat:
A że jedna poszła do kosza, to nic - pudełko zostało. Ja płyty z muzą pakuję w takie opakowania, bo wtedy lepiej je na półce odnaleźć po napisach na boku. :) Slimy do tego są gorsze, za to mniej miejsca zajmują. No chyba że miałes na mysli Memorando. |
1 zloty poszedl do kosza i juz rozpaczasz :P :D
zwykly wypadek przy pracy, skoro reszta zostala wypalona pomyslnie :) |
Ten typ tak czasami miewał, dlatego raczej nie nagrywam z maksymalną prędkością (u mnie x16), ale przy x8 też jedna taka płytka powędrowała do kosza. I chyba tylko jedna na jakieś 4 paczki po 10 sztuk. Lubię wolne nagrywarki :).
Dobrej nocy wszystkim. |
Wyjasniam zdarzenie które Ci się przytrafiło z Nero ...Skopana płytka! , tak to już jest z płytkami z dolnej pułki ...:)
|
Re: Niech mi ktoś wyjasni to dziwne zdarzenie w nero
Cytat:
|
Niech mi ktoś wyjasni to dziwne zdarzenie w nero
wsadzam cdk MMORE pokazuje nero czysty dodaję pliki każę spawać razy 16 ten skur***syn zaczyna palić i zwiesza się na tym cdku przy 1% zanim lead in się pojawia pozostale 9 z pudla wypala gladko i inne nosinki też nie nawidzę MMORE :boks:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |