![]() |
Witam!
Czy kto***347; wie gdzie si***281; wy***322;***261;cza pokazywanie ilo***347;ci nieprzeczytanych wiadomo***347;ci w ekranie logowania przy nazwie u***380;ytkownika?? Strasznie mnie to denerwuje. Wcze***347;niej tego nie mia***322;em, niedawno po wgraniu systemu jako***347; mi si***281; to pojawi***322;o. |
|
Dobra, już wiem. Powiedzcie mi jak usunąć tożsamość -.-"
Bez waszej pomocy doszedłem do tego. Ale! Nie moge wysylac wiadomosci to jest poje*ane! poczta wychodząca: smtp.poczta.onet.pl jest poprawnie to czemu nie wysyła!!!!!!!!!??????? (( (( |
Bat, Thunder, czy jakikolwiek normalny program pocztowy!
A jezeli juz MS, to duzy, pelny Outlook. (w OE jak jest wiecej jak 500 maili, lubi sie psuc) |
Ach, więc jaka proponujesz? :sciana:
|
To znak!
Znak wieszczy! A mowi on: -ty jeszcze uzywasz OE!? A czemu to, ach czemu? |
Outloook Express
Witam.
mam problem z Outlook Expresem. Mianowicie gdy otwieram program ukazuje mi sie biała strona, a zawsze pokazywała się skrzynka odbiorcza. Nie wiem co sie stało. Proszę o odpowiedź! :( |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
lub te***380; zainstaluj normalny program pocztowy. osobi***347;cie polecam Thunderbird'a. przy pierwszym uruchomieniu zapyta si***281; co zaimportowa***263;.
|
dlatego przekopiuj sobie gdzie***347; te pliki, kt***243;re s***261; we wcze***347;niej wspomnianym folderze i po ponownym zainstalowaniu wrzu***263; je z powrotem..
w tym folderze powinny by***263; pliki o rozszerzeniu *.dbx aha. i pami***281;taj o eksporcie ksi***261;***380;ki adresowej, by po przeinstalowaniu m***243;c importowa***263; ;) |
A gdy przeinstaluj***281;* znikn***261; mi wszytskie wiadomo***347;ci? Chodzi o to ***380;ebym nic ojcu tam nie usun***261;***322; ;)
|
najlepiej to przeinstaluj outlooka, mo***380;esz go pobrac ca***322;kowice darmowo st***261;d:
http://www.softpedia.com/progDownloa...wnload-40.html lub http://www.tucows.com/preview/194179 |
C:\Documents and Settings\Nazwa_u***380;ytkownika\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\{....}\Microsoft\Outlook Express
tam s***261; pliki outlook'a, skopiuj je i reinstal |
Poszukaj w googlu jakich plikow uzywa outlook i zrob ich kopie, przeinstaluj dziada i wrzuc spowrotem. (albo sprobuj z tym u kogos innego uprzednio robiac kopie jego plikow.)
A moze je szlag trafil poprostu. Gdzies czytalem ze po przekroczeniu ilus tam mb robia sie problemy, ale moze mi gdzies dzowni ale nie wiem gdzie. |
Outlook Express
Witam.
Chiałem dzisiaj odebrać wiadomości w Outlook Express, gdy otworzylem miałem białe tło lecz odbierało wiadomości, gdzie one się podziały? Nie mogę otworzyć zakładki Skrzynka Odbiorcza =( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:12. |