![]() |
Help! - Outlook Express!!
Witam!
Może to już było ale..... Klikam ikonkę Outlook Express, pojawia się to okienko, chwila i NIC! Co się stało? I dlaczego sie OE nie chce uruchomić?? Jeszcze nie próbowałem go przeinstalować ale nie wiem czy to coś da? Proszę o pomoc :czas: Dzięki! Bubson 8) |
Witam!
troche wiecej informacji... jaki system itp... po czym tak sie dzieje, czy wczesniej tez tak bylo ... wiecej info! |
fakt, troche wiecej informacji, bo z tego niewiele da sie wywnioskowac. Ale jesli nie zalezy Ci na zachowaniu listow (z czym tez mozna sobie poradzic), to mozesz przeinstalowac. To nigdy nie zaszkodzi (zwlaszcza, jak cos juz nie dziala :) ).
|
Mialem kiedys podobny problem na win98. Pomogl WindowsUpdate.
|
OUTLOOK EXPRESS....pomoc....
Mam problem.... mam XP Pro, który oczywiście ma OE w wersji 6.0. Mój problem polega na tym że nie mogę otworzyć żadnego załącznika!
Po kliknięciu w "spinacz" - załączniki są nie aktywne i nie mogę zapisać ich na dysku :( Po otworzeniu wiadomości w miejscu załączników jest komunikat: "Program Outlook Express usunął dostęp do następujących niebezpiecznych załączników w Twojej poczcie:..." Co ciekawe - nawet wiadomości sprzed wielu miesięcy, które mają jakieś załączniki też się nie chcą otworzyć (tzn. te załaczniki) Może ktoś ma jakieś sugestie?? Z góry dziękuję :) bubson 8) |
Menu Narzędzia \ Opcje \ Zabezpieczenia \ Nie zezwalaj na zapisywanie lub otwieranie załączników, które mogą potencjalnie zawierać wirusy
|
ZiP !!!! Chwała Ci!!!! Dzięki wielkie bo już mnie tu cholera brała!!!
Przeszukiwałem też w opcjach ale widocznie pominąłem tą możliwość :( Jeszcze raz BIG THANKS!!! Bubson 8) |
Witam!
osobiscie jednak radze zaznaczyc ta opcje, a jedynie odznaczac w przypadku, kiedy jestes pewien zalacznika, a potem znowu zaznaczyc :) |
Remix ma racje. Zostaw jak jest.
A jak chcesz podejrzec zalacznik wcisnij przeslij dalej i otworzysz z tego okienka :) Troche na okolo ale bezpiecznie. Pozdrawiam O. |
Problem z Outlook Express.
Od niedawna mam maleńki problem z outlook express'em. Otóż chodzi o to że nie chce odbierać wcale poczty tylko wyskakuje jakiś błąd. Kiedyś dostałem maila od wp.pl że coś zmieniają i mam postępować według ich instrukcji z danej strony. Tera nie moge se przypomniec co to był za adres www i mam problem z odbiorem. Jeżeli wiecie jak rozwiązać ten problem to mi pomóżcie, albo jeśli znacze adres tego www. Będe wdzięczny.
|
wszystko jest opisane na stronie poczta.wp.pl
w skrocie chodzi o uwiezytelnianie - trzeba to w opcjach ustawic :P |
narzedzia-->konta-->wlasciwosci twego konta-->serwery-->serwer wymaga uwierzytelnienia
|
ja mam z wp od niedawna problem z odbieraniem wiadomosci
serwer pop3 nie odpowiedzial w ciągu 60 sekund ponowić czy anulować w komunikatach o blędach jest coś o ssl |
Microsoft Outlock Express
Siemanko...
mam pytanie czy w Outlocku istnieje taka opcja, że po wysłaniu maila przychodzi mi wiadomość że e-mail został dostarczony i odebrany? |
Cytat:
Oczywiście Narzędzia/Opcje/Potwierdzenia... http://marcinek.kowal.w.interia.pl/cdr.jpg |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:21. |