![]() |
Liteon LTR-48246K Overburnig
Witam,
Problem dotyczy LTR-48246K i blednego nadpalania. Wczoraj zaktualizowalem bios w LTR-48246K na SK0A. Wykonalem w nero kilka testow i okazalo sie :), ze testy sa juz powtarzalne (nalezy tylko uruchomic program testujacy ponownie dla kazdego testu). Wczesniej byl blad, jak w pozostalych liteonach wyprodukowanych pod koniec 2002. Obecnie program testujacy pokazuje dla testowanego nosnika (79 min) mozliwe do nadgrania + 1 min 53 s.. Pytania: 1. czy bios SK0A usuwa problem z overburningiem dla modelu LTR-48246K, czy jest to tylko moje subiektywne odczucie? 2. czy nadpalenie 1 min i 53 sek to jest dużo i jest to sukces? 3. jeśli odpowiedź na pyt 1 oraz 2 brzmi nie to czy w pracach nad poprawionymi biosami w firmie liteon wzieto pod uwage model LTR-48246K - w artykulach na cdrinfo nic nie ma o tym modelu, a problem dotyczy rowniez modelu LTR-48246K. Pozdrawiam Blady |
Re: Liteon LTR-48246K Overburnig
Cytat:
|
:) Tiaaa, zwykle sprawdzam archiwum ale tym razem byłem tak podekscytowany efektami sflashowania, ze wolałem się odrazu upewnić :) Powiem krótko: kamień spadł mi z serca i chyba wypije duzy bro za SK0A. Thx. B.
ps. cdrinfo mogłoby zaktualizować artykuły i info o biosach - mniej będzie postów zszkowanych userow LTR-8246K odkrywajacych ze liteon zaczal dzialac ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:29. |