Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   lamcz zabezpieczen (https://forum.cdrinfo.pl/f11/lamcz-zabezpieczen-21627/)

krzypaw 06.06.2003 16:46

:o Witaj, mam taki mały programik do zgrywania uszkodzonych plików (np;filmów) na twardy, ok.150kb Nazywa się to: "bp_copy_win.exe" Jak chcesz to puszcze ci na priva tylko podaj swego maila.

DimSim 29.05.2003 20:49

Re: lamcz zabezpieczen

Cytat:

rua napisa***322;(a)
kupilem sobie cd z matrixem reaktywacja wszystko bylo by Ok .. gdyby.... filn da sie obejdzec z cd ale jak jush chce go skopiowac na dysk to blad mi wykakuje w polowie plyty tez sie nie da skopiowac co robic ??? .... pomocy dzieki !!!!!!!
a ładna kopia chociaz? :]

mallow 25.05.2003 10:45

Cytat:

rua napisa***322;(a)
czyli najlepiej co mam zrobic ?? jaki program i skad moze cos w opcjach clona mam przzestawic ??
uzyj tego programu co mowi Thantos naprawde bardzo dobry ... polecam ale mozesz jesszcze sprobowac cos z bullet proofa ... nie pamietam nazwy

Weron 25.05.2003 00:23

Cytat:

rua napisa***322;(a)
czyli najlepiej co mam zrobic ?? jaki program i skad moze cos w opcjach clona mam przzestawic ??
Ja ci juz dokladnie wyjasnilem co masz zrobic.
Wiec nie wiem o co ci chodzi?
Natomiast dobra rada bedzie jeszcze sprobowac programami do odzysku danych.
Jak juz wyzej ThanatoS wspomnial.

rua 24.05.2003 23:21

ThanatoS 24.05.2003 21:46

Uzyj Bad Copy Pro

mallow 24.05.2003 21:43

sprobuj moze jakims programem wspomagajacym kopiowanie ...

Weron 24.05.2003 19:13

Cytat:

rua napisa***322;(a)
no to taak robie ale doszlo do 70 i blad odzczytu sektra .. pisze do ciebie na gg a ty nic why ????
Bo jesli mam ochote to odpowiadam...ale na forum. A, ze podalem numer gadu to wcale nie oznacza, ze musze odpowiadac.Wiaze sie to z tym, ze nie mam czasu, nie chce mi sie, nie siedze non stop przy kompie itp.(akurat w tym przypadku nie bylem obecny.)
A bylem dostepny?
Pewnie nie.Nawiasem mowiac numer gadu jest podany raczej do rozmow towarzyskich.
A nie, zeby mi ktos zawracal glowe o 02.00 w nocy i sie pytal jak nagrac iso.
To tyle wyjasnienia co do gadu.
Tyczy sie wszystkich nie tylko ciebie. ;)

No ale wracajac do tematu.
To nie ma znaczenia, ze sa bledne sektory rob obraz cierpliwie dopiero pozniej sie okaze jak to wyglada.
Proces twozrenia obrazu czasami moze trwac kilka godzin i niekoniecznie moze sie powiesc.

rua 24.05.2003 18:29

no to taak robie ale doszlo do 70 i blad odzczytu sektra .. pisze do ciebie na gg a ty nic why ????

Weron 24.05.2003 18:26

Cytat:

rua napisa***322;(a)
dubem sie nie da :( ale clonem mam ja skopiowac na inna plytae ??
Masz zrzucic to do obrazu na dysk.
A potem winiso powienien ci otworzyc ten obraz i extract na dysk plik z filmem.
Ale nie gwarantuje, ze sie powiedzie bo nie wiem dokladnie co to jest.

rua 24.05.2003 18:21

dubem sie nie da :( ale clonem mam ja skopiowac na inna plytae ??

Weron 24.05.2003 18:01

Wez clonem normalnie sprobuj skopiowac jako data.
Alcohol jest slaby jak dla mnie, wywalal mi sie na plytach psx i nie mam do niego zaufania.
Co prawda bylo to juz jakis czas temu a w nowszych wersjach nie sparwdzalem jego dzialania.
Co to znaczy, ze widac jako audio?
Wchodzisz na nia i widzisz tracki jak audio?
Czy jak?
Poza tym skad masz taka plyte?
A mozna wczytac film do virtualduba?

rua 24.05.2003 17:55

hmm robilem obraz nero i sie nie udal skopiowac alkoholem tez sie nie dalo a blad to jak dobrze pamietam to jest ze pliku nie mozna skopiowac i ze pliku nie mozna znalesc .. a ta plytke u kumpla widac jaka audio

Weron 24.05.2003 17:45

Re: lamcz zabezpieczen

Cytat:

rua napisa***322;(a)
kupilem sobie cd z matrixem reaktywacja wszystko bylo by Ok .. gdyby.... filn da sie obejdzec z cd ale jak jush chce go skopiowac na dysk to blad mi wykakuje w polowie plyty tez sie nie da skopiowac co robic ??? .... pomocy dzieki !!!!!!!
Napisz co to za blad?
Moze blad danych ocrc?
Czy cos w tym stylu
Jesli tak to skopiuj plyte clonecd a nastepnie wyciagnij plik z tego obrazu programem winiso na dysk.
I bedziesz mogl ogladac film z dysku
Albo sprobuj wczytac film do virtualduba i zapisz strumien na dysku.

rua 24.05.2003 17:41

lamcz zabezpieczen

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25.