![]() |
:o Witaj, mam taki mały programik do zgrywania uszkodzonych plików (np;filmów) na twardy, ok.150kb Nazywa się to: "bp_copy_win.exe" Jak chcesz to puszcze ci na priva tylko podaj swego maila.
|
Re: lamcz zabezpieczen
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wiec nie wiem o co ci chodzi? Natomiast dobra rada bedzie jeszcze sprobowac programami do odzysku danych. Jak juz wyzej ThanatoS wspomnial. |
czyli najlepiej co mam zrobic ?? jaki program i skad moze cos w opcjach clona mam przzestawic ??
|
Uzyj Bad Copy Pro
|
sprobuj moze jakims programem wspomagajacym kopiowanie ...
|
Cytat:
A bylem dostepny? Pewnie nie.Nawiasem mowiac numer gadu jest podany raczej do rozmow towarzyskich. A nie, zeby mi ktos zawracal glowe o 02.00 w nocy i sie pytal jak nagrac iso. To tyle wyjasnienia co do gadu. Tyczy sie wszystkich nie tylko ciebie. ;) No ale wracajac do tematu. To nie ma znaczenia, ze sa bledne sektory rob obraz cierpliwie dopiero pozniej sie okaze jak to wyglada. Proces twozrenia obrazu czasami moze trwac kilka godzin i niekoniecznie moze sie powiesc. |
no to taak robie ale doszlo do 70 i blad odzczytu sektra .. pisze do ciebie na gg a ty nic why ????
|
Cytat:
A potem winiso powienien ci otworzyc ten obraz i extract na dysk plik z filmem. Ale nie gwarantuje, ze sie powiedzie bo nie wiem dokladnie co to jest. |
dubem sie nie da :( ale clonem mam ja skopiowac na inna plytae ??
|
Wez clonem normalnie sprobuj skopiowac jako data.
Alcohol jest slaby jak dla mnie, wywalal mi sie na plytach psx i nie mam do niego zaufania. Co prawda bylo to juz jakis czas temu a w nowszych wersjach nie sparwdzalem jego dzialania. Co to znaczy, ze widac jako audio? Wchodzisz na nia i widzisz tracki jak audio? Czy jak? Poza tym skad masz taka plyte? A mozna wczytac film do virtualduba? |
hmm robilem obraz nero i sie nie udal skopiowac alkoholem tez sie nie dalo a blad to jak dobrze pamietam to jest ze pliku nie mozna skopiowac i ze pliku nie mozna znalesc .. a ta plytke u kumpla widac jaka audio
|
Re: lamcz zabezpieczen
Cytat:
Moze blad danych ocrc? Czy cos w tym stylu Jesli tak to skopiuj plyte clonecd a nastepnie wyciagnij plik z tego obrazu programem winiso na dysk. I bedziesz mogl ogladac film z dysku Albo sprobuj wczytac film do virtualduba i zapisz strumien na dysku. |
lamcz zabezpieczen
kupilem sobie cd z matrixem reaktywacja wszystko bylo by Ok .. gdyby.... filn da sie obejdzec z cd ale jak jush chce go skopiowac na dysk to blad mi wykakuje w polowie plyty tez sie nie da skopiowac co robic ??? .... pomocy dzieki !!!!!!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |