![]() |
IncrediMail important message
Używałem najnowszej wersji IncrediMail'a z "ulepszaczem",
aż tu przed chwilą otworzyła mi się strona: http://www.incredimail.com/english/i...t_message.html miał ktoś z Was coś takiego? I jak oni to sprwdzili, czy mam legalną wersję "Premium"? |
Re: IncrediMail important message
Cytat:
fajny ten wkurzony list :) nawet mu sie nie dziwie (a raczej tworcom) bo tez bym sie wkurzal jak by ktos mnie okradal. A jak sprawdzili?Widac program wysyla jakies informacje i Twoj serial czy w jaki tam sposob sie to legalizuje trafil na czarna liste. Tak mi sie wydaje, moge sie mylic bo uzywam The Bat! (legalnie) |
Re: Re: IncrediMail important message
Cytat:
Chyba też się teraz na The Bat przerzucę... W wersji nie "premium" Incredita denerwowały mnie bardzo reklamy. |
The Bat! też trzeba rejestrować...
Czy jest jakiś dobry freeware'owy program pocztowy? |
Cytat:
|
Re: IncrediMail important message
Cytat:
Mi się przytrafiło takie cudo ale jak sobie z tym poradziłem ? to już niebardzo pamiętam (chyba odins. i wywaliłem wszystko z rejestru co było związane z Incredimail). Gdzieś widziałem w necie jak zrobić żeby właśnie to cudo się nie pojawiało (jak znajde dam znać). Ja mam z tym spokuj jak narazie :) Pozdro |
na ostatnim CD Komputer swiat byla darmowa wersja iredimail wraz ze spolszczeniem, a reklam prawie nie m
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:02. |