![]() |
oki dzieki wszystkim operacja zakonczona powodzeniem :] patch jest niezbedny (przynajmniej dla mnie) :]
|
euro+ jest zabezpieczony securomem new, ale tylko 1 płyta a reszta nie jest zabezpieczona!!!!!!!!!!! Powodzenia :)
|
no u mnie @ jest widoczny ponizej :)
|
dajcie maile to wam przesle patcha !! i powinno byc COOL !!
|
no to u mnie po odpaleniu z obrazu i z cd tez w sumie to wybieram spis tresci pozniej pierwsza lepsza lekcje i tu zwiecha sie robi. szare okno i cze
|
a to tutaj jest pies pogrzebany. trzeba bylo tak od razu jesi masz gg odezwij sie do mnie !! 1195615 mam AUTOMSG ale zaraz ci odpowiem !!
|
Po wejśxciu do spisu treści przenosi mnie do innej części niż jest na płytce.
Program oczywiście mam w oryginale - "szkoda" mi tylko nośnika więc się męcze. Próbowałem już wszystkiego z opisu na tym forum. |
ja ponad tydzien probowalem zrobic pirata :-) ale w koncu mi sie udalo. zrob tak jak napisalem wczesniej z tym PROFILEREM - powinno dzialac (a w ogole to jaki jest dokladnie problem ?)
|
Hej ja próbuję zrobić kopię już od miesiąca i nic! do anglika znalazłem rodzynka ale do niemieckiego??? Dajcie znać jeśli się Wam uda.
|
no problem tylko ze o 11 wychodze na uczelnie !
|
o zesz K#!@#$%$ mac!!! chyba za slabo 3males :] ide spac bo mnie strzeli zaraz. dzieki za wszystko rano sie spotykamy znowu :)
|
Pewnie ze bede !! ^_^
|
oki obraz dziala... :) teraz nagrywam, 3majcie kciuki :P
|
Proponuje nagrac kilka razy na CD-RW poniewaz jest maly problem z kopiami robionymi przeze mnie. Otoz jak nagralem kilka razy dala znajomych ten program to skarzyli mi sien ze nie moga wprowadzic kodu aktywujacego ... dopiero po kilku probach udawalo im sie kontynuowac instalacjie oprogramowania. U mnie szczerze powiem wszysko gralo na wszyskich kiopach ... takze istnieje taka mozliwosc !!
|
a czy mozliwym jest ze po odpowiednim skopiowaniu cd z owym programem z obrazu nie bedzie chodzilo? czy tylko dopiero po wypaleniu
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:28. |