![]() |
Cytat:
Cos takiego jak DVD X Copy XPress i DVD X Copy. |
Z Nero dołączanym (bundled) do nagrywarek jest bardzo różnie. (Najważniejsze jest jednak to, że z wyjątkiem jakichś zupełnie odosobnionych przypadków Nero dostajemy nawet z napędem "w folii").
Lite-On dołącza wersję, która obsługuje wyłącznie nagrywarki Lite-On. LG od niedawna dołącza okrojoną wersję (samo Nero Express + InCD), która jednak dla odmiany obsługuje różne napędy. W przypadku LG wpisanie dobrego numeru seryjnego odblokowuje normalne Nero. Jak jest z przypadku Lite-On'a nie sprawdzałem. Nero w wersji OEM można kupić w sklepach (np. w MM) za ok. 50 zł. Teoretycznie jest ono przeznaczone tylko do sprzedaży z kupowanym jednocześnie napędem, ale w praktyce często sprzedają je oddzielnie. Wersja ta, OEM, obsługuje wszystkie napędy, można ją swobodnie uaktualniać, itd., ale nie ma pełnej funkcjonalności wersji pudełkowej Nero, np. nagrywania na dwa napędy jednocześnie, skanera antywirusowego, itp. |
no Ciapek mam tego ELDŻIKA i dostałem full Nero Express :)
PS. to sie upominaj o te ner nich Ci dadza ... bo co to ma byc ... a jak sie kapna ze obeznany jestes to taczej dadza |
thx
jak w temacie :)
Zamowilem nagryware lg (ale komp to zestaw wiec zlodzieje zrobia swoje i gowno pewnie bedzie-ale mowi sie trudno) |
Cytat:
To juz bym dawno wykorkował - 20 razy by mi wymieniali optyke .... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale z tym kiblem to nie wiedziałem czy mam sie śmiać czy płakać czy walnąć głową o monitor! :piwo: |
Cytat:
Jak mi juz ktos dzis powiedział - wyloozuj :) Przeciez wiem ze zart :) Pozdro;) |
Cytat:
Jak byś nie zauważył przytoczyłem cytat Mallowexa, a wiem, że ty nie masz nagrywarki LG, widać to nawet po logu Yahahy i nie słyszałem także żeby były telewizory LG razy 52, albo samochody lub kible! To była pomyłka, a że jej nie zauważyłeś to nie musisz się tak na mnie denerwować i pisać o jakiś prowokacjach! Już edytuje tamten post! |
Cytat:
Ta jasne mam LG - cała szafe LG ! Mam telewizor LG, Wieze LG, logówke LG, komputer LG, kibel LG, samochód LG ..... To chyba była lekka prowokacja :) Co do softu - zrób tak jak pisza - kup nagrywarke w wersji BOX razem z softem i masz legal :) Ale widzialem tez nero za 50PLN w media markt :) |
Cytat:
Kumpel ma tą samą i dostał Nero Express, więc jak to jest u Ciebie?:3msie: Trzeba trafić na model tak mi się też zdaje, najlepiej zapytać sprzedawcy. Mój LG miał fulla.:) |
do kopiowania ... pierwsze slysze ...
jedyny sposob w jaki mozna skopiowac jest taki ze najpierw zawartosc cd na na hdd a pozniej nagrywac ... |
A może tak XP w pracy ?
Też ma jakiś tam program do kopiowania ... Jest to jakaś alternatywa . |
Z darmowych kopierów to ci polecam CD Manipulator 2.69 podobny do Clone CD ale ma mozliwosc masteringu płyt,b dobry moim zdaniem.
Sciągnij stad:http://www.freewarenetz.de/media4.htm jest tam jeszcze troche freewaru... a strona domowa CD manipulatora to http://www.storeroom.info/cdm/ ,ale po japonsku. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13. |