![]() |
Cytat:
|
Witam! Miałem gta vice city i grało ale teraz nie działa,ponieważ wyskakuje błąd nie znaleziono pliku mss32.dll. Pozdrawiam Gatki
|
Re: Problem z gta vice city
Cytat:
|
Cytat:
istnieje i dziala |
www.***.pl
nio i moze w Cukier S.A. |
Cytat:
............;) |
A czy wie ktos moze czy istnieje DZIALAJACY ***** NO-CD.
Tzn. kiedys u kumpla przekopiowalem cracka NO-CD z GameCopyWorld ale nie dzialal. |
2,94 MB (bajtów: 3_088_896)
|
Dokładna wielkość tego cracka to 3_088_896 bajtów.
Ja w każdym raziem mam takiego i ten działa. |
ave !
Ja takze zassalem te gre i wyglada to tak ... ***** ma taka wielkosc , jak podales. Niestety poza crackiem do grania potrzebny jest takze cd no2 lub obraz w wirtualu... To nie jest ***** - no cd. Pozdrawiam ! |
a jaki rozmiar jest twojego cracka, czy jak skopiuje cracka to będzie wołał jakiś cd, i czy żeby nie wołał cd trza wgrać pełna instalacje??
|
prawdopodobnie masz cracka na drugiej płycie :) gdy ja ściągnąłem to byl na 2 plytce ...
|
Problem z gta vice city
Witam
Właśnie ściągam GTA VC drugi dysk a pierwszy już mam i wgrałem go bez problemu (minimalna instalacja) i odpalam gre a tu komunikat proszę włożyć PLAY DISK czy jakoś tak, więc myśle se że trza ściągnąć cracka i go skopiować, ściągnłem cracka (2.94 MB) i gra się uruchamia, ale po intro pisze że mam włożyć CD, czy ga prosi drugi CD czy ten ***** nie działa, dodam że innych cracków nie ma. Jeśli ktoś z was ma działającego cracka to prosiłbym go na adres piecia_k@op.pl czy może mam zpiepszona kopie gry ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:32. |