![]() |
Niebieskie Esperanza
Macie jakies problemy z tymi plytkami, ale co majo niebieski pasek ??? mi sie juz wywlila sie 5.razy z kolej na nagrywarce Plextora (z burn-proof'em). Nagrywalem WinOnCD 3.8 ... komunikatem "zbyt wolny transfer danych" (x8). Zaznaczam, ze komputer jest klasy PIII650 i 128 ram'u.
Zauwazylem,tez, ze plytki tej samej firmy (zielone) nagrane x12 pracuja nie stabilnie, ... dlugo sie rozpedzja a nie ktore czytniki (LGx48) wogole ich nie chca odczytac (przetestowane na kilku). co wy na to ? |
Ja nie mam żadnych kłopotów z tymi płytkami.
Wypaliłem już ponad 50 sztuk różnymi programami. Może cały haczyk tkwi w prędkości, ja wypalam x4. godless |
Mialem kiedys podobny problem z plytkami platinium nie chcialy sie nagrywac inaczej niz 2 x ,moze to wina seri a pozatym niektore tansze plyty nagrywaja sie tylko do 4x albo 6x be
\ 8) |
A moze komunikat byl nie zbyt wolny transfer danych ...tylko zmiana predkosci zapisu z powodu nosnika
;d |
Ja nagrywam teraz na zielonych esperanzach i uwazam, ze sa bardzo cienkie (wolny odczyt w cdromie). Nagrywam PX8432 przy 8x
|
Do tej pory mialem cale zielone .. a teraz juz tylko mozna dostac srebne z niebiskim albo zielonym paskiem (podobno to walsnie te zielone sa trefne ... i nadrukowali cos innego ... tak mowie ludzie z ktorymi gadam) a tu sie okazuje, ze te co mialy byc trefne sa wporzasiu i x8 sie wypalaja ... a te nowe to chyba wszystkie do wyrzucenia . :)
|
wlasnie te nowe z zielonym paskiem sa trefne, o nie mi chodzilo
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |