![]() |
hehe .. nigdy nie dotarłem na sam dół stronki ... nio ale link sie przydał i juz zastosowałem combo CTRL+D 8)
|
to taka odwieczna wymówka - ... :) - nie wiedziałś :D
|
Cytat:
a mi mowil ze sie musi uczyc :P :D |
opzonienia?
majo.. musimy q3 odstawic :D:D:D |
Cytat:
ale ostatnio cos sie obija ;) jednak na pewno jeszcze nadrobi :) a ostatnio ja dodaje biosy wiec jak cos to do mnie skargi i zazalenia :fiu: |
jak to skad?
majonez tyra i zbiera te biosy :):):):) choc miewa kilkumiesieczne opoznienia |
heheh
link byl, jest i bedzie :) a tak btw. dziwic sie pozniej, ze sa pytania, skad my te wszystkie biosy bierzemy ;) |
no jest od dawna, na glownej stronie ,ale od przybytku glowa nie boli THX.
|
Cytat:
|
Re: Super stronka z biosami
Cytat:
Przy okazji tego postu nasunęła mi sie taka refleksja: gdyby część Sznownej Braci Nagrywającej zaglądała na stronę głowna cdrinfo i przwinęła ją do końca - to zapewne by od dawna "odkryła" w/w stronkę - bo link do niej jest nie pamiętam już od kiedy. To samo dotyczy postu o nadpalaniu. W FAQ- Majoneza informacje te są od dawna. Czasmi odnoszę wrażenie,że część bywalców forum, guru i wyjadaczy nie wie o istnieniu strony głownej |
o ile się nie mylę link do tej strony był od zawsze i jest nadal na www.cdrinfo.pl (w prawym dolnym rogu)
|
Potwierdzam, napewno sie przyda.:)
|
Fajna strona. Dużo ciekawych rzeczy w jednym miejscu.
|
dziekujemy :)
|
Super stronka z biosami
Nie wiem czy dobrze robię, bo zapwne większość z Was wie o istnieniu tej strony ale cóż nie mogłem sobie odmówić poinformowania Szanownej Braci Nagrywającej o fakcie,że tu : http://forum.firmware-flash.com/portal.php można znaleźć naprawdę sporo. Oczywiście jeśli brak czegoś na Naszej stronie głównej.:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:32. |