![]() |
GTA: Vice City save problem
Mam problem z save'ami z GTA: Vice City.
Otóż kiedy zapisuję grę to niby wszystko jest OK, ale gdy próbuję załądować tego save'a to go nie ma, w miejscu gdzie powinien być jest save poprzedni. W przypadku usuwania jest tak samo - niby usunąłem a jest. Używam GTA:VC 1.1. Ktoś wie jak to naprawić? |
Witam !
Albo uzywasz cheatów i sie tak dzieje albo masz zlego crackersa i musisz sobie poslodzic innym rodzynkiem - moze ten jest zwalony - kiedys taki sam problem mialem z inna giera - zmiana cukierka pomogła :) |
Witam!
cheaty nie maju tu nic do rzeczy - gra z wpisanymi cheatami zapisuje sie normalnie. Raczej ta druga opcja. |
Ale do tej pory wszystko działało normalnie.
To się zaczęłoa nagle. Wiem, że w GTA3 był też jakiś problem s save'ami, i był program, który to usuwał, czy do VC nie ma czegoś takiego? |
Sprawdz czy katalog savów jest na swoim miejscu i czy tam sa jakies pliki (czyt. twoje savy). Podejrzewam ze wiesz gdzie sa ale dla pewnosci: moje dokumenty:)
Powinien byc co najmniej jeden plik z savem i miec nazwe: GTAVCsf1.b lub podobnie (chyba wszedzie ma taka nazwe, przynajmniej u mnie ma;)) Sprawdz kiedy plik byl ostatni raz modyfikowany tzn sprawdz kiedy robiles sava i czy data modyfikacji sie zgadza. A o programiku takim nie slyszalem ani do GTA 3 ani do GTA:VC. Byc moze dlatego ze nie musialem sie tym interesowac;p |
Cytat:
po save z 24 nie mam żadnych innych, a robiłem save'y 25 i próbowałem je usunąć - bez skutku. |
Mam problem. Nie wiem gdzie się zapisują save z Vice City na moim kompie. Proszę o pomoc.
dobra już znalazłem tylko jak teraz przenieść to na inny komputer?? |
kopiuj - wklej
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:12. |