![]() |
LG GCE 8400B
Po nagraniu ta nagrywarka inne cdromy nie potrafia odczytac plyty lub odczyt trwa bardzo dlugo podmiana biosu tez nic nie daje . Wtej chwili pracuje na 1.02
wypalalem na plytkach TDk CD-R80 z predkoscia x12 i nic ...rece mi juz opadaja ..najchetniej bym ta nagrywarke podmienil na jakas inna .Chociaz wczesniej mialem terz LG tylko ze palila max x12 ale za to bezporblemowo . A ta ..kicha |
ale jak to nic ci się nie nagrywa a nagrywarka zachowuje się jak by nagrywała???
|
Re: ......
Cytat:
ludzie przeciez wyszukiwanie postow po tematach przy takim precyzowaniu ich to mozna sobie darowac |
czytanie takich tematow tez mozna sobie darowac
|
hmm nie wiem czy kolega nie pomylil sobie czasem przycisku Odpowiedz z Nowy temat.
No ale to zadne usprawiedliwienie :D |
Re: ......
Cytat:
marko a my mamy odpowiec wyczarowac, czy jak, nie podales ani modelu nagrwarki(mozna wywnioskowac ze to LG), zadnych dodatkowych informacji, na dobrą sprawe to nawet sie nas o nic nie spytales, tylko napisales cos niewiadomo po co i dla kogo, co to za temat... kropki??? |
sorki za chwilowy brak tematu
To sie wiecej nie powtorzy ..troche mnie ten problem denerwuje wiec za szybko chcialem cos napisac ...jeszcze raz sorki
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:33. |